x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Canapele extensibile și living pe comandă de la MobAmbient

(P) Canapele extensibile și living pe comandă de la MobAmbient

25 Ian 2021   •   11:08
(P) Canapele extensibile și living pe comandă de la MobAmbient

Canapeaua este cel mai popular mobilier pentru relaxare. Fie că este vorba despre mobilierul unui hotel, vilă, birou, casă sau apartament, canapeaua este o parte integrantă a mobilierului tapițat. Poți comanda canapele extensibile de la MobAmbient special realizate pentru casa ta. Alegerea canapelei extensibile nu înseamnă doar un obiect de decor al casei tale, deoarece o canapea extensibilă trebuie să ofere confort și să dea calitate vieții. În mod tradițional, cel mai bun material pentru reproducerea corpului canapelei, în ceea ce privește durabilitatea, este considerat lemnul. Mobambient combină cu pricepere duritatea și rezistența lemnului cu saltele confortabile și designul elegant.

Comandă canapele extensibile adaptate casei tale

În practică, se pot implementa oricare dintre ideile tale unice, putând proiecta și fabrica mobilier tapițat pe deplin în concordanță cu arhitectura camerei. De asemenea, experții de la MobAmbient îți pot oferi idei și soluții care pot fi implementate. Vei fi surprins de buna calitate și de prețul canapelelor. A comanda o canapea unică realizată manual, te va costa mult mai puțin decât modelele de canapele extensibile de același tip și dimensiune, oferite în depozitele de mobilă. Dacă ți-a plăcut un model ca viziune, dar vrei să fie adaptat cerințelor tale: înălțime, lungime, adâncime, duritatea saltelei, opțiune de somn, țesătură etc., nu ezita să-ți exprimi dorința. În plus, nu va trebui să aștepți mult timp pentru canapeaua ta realizată la comandă. 

Living la comandă

Livingul este camera principală care alcătuiește fața casei. Mobilierul de sufragerie înseamnă frumusețe și funcționalitate, iar dacă acest mobilier este făcut la comandă, atunci adaugi la acest design unic și înalta calitate. Dacă vei comanda un living de pe mobambient.ro, „fața” casei tale va deveni impresionantă. În magazinul online vei descoperi diverse modele de living, care pot fi adaptate casei tale, oferind confort. Livingul realizat la comandă se va potrivi perfect, va fi confortabil, și de asemenea, în concordanță cu stilul casei tale. Atunci când comanzi o cameră de zi în conformitate cu proiect tău, ți se garantează că vei primi un set de mobilier conceput după preferințele tale și pe baza dimensiunilor existente ale camerei. Nu trebuie să reglezi dulapurile pentru a se potrivi dimensiunilor camerei. Dimpotrivă, mobilierul de sufragerie făcut la comandă, personalizat, va fi realizat la centimetru și îți va permite să utilizezi spațiul cât mai eficient posibil.

Comandă modele din catalogul online

Catalogul magazinului online mobambient.ro prezintă diferite tipuri de camere de zi. Poți comanda un set de produse de serie sau poți comanda un living așa cum ai visat. Un set de living poate fi alcătuit din: comodă TV cu sertare sau fără, suport TV, vitrine și rafturi suspendate, dulapuri cu uși, corpuri suspendate etc., realizate atât din lemn masiv din  diferite specii, cât și din înlocuitori artificiali, cum ar fi PAL sau MDF. Mobilierul de sufragerie înseamnă frumusețe, confort și funcționalitate. Și dacă îți alegi un living la comandă de la un producător cu experiență, atunci este și de înaltă calitate și cu un design unic. Livingul personalizat, conceput și creat de specialiștii cu experiență pe comandă, va deveni fața impecabilă a apartamentului sau a casei tale.

×