x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Care sunt ultimele tendințe legate de mobila de bucătărie? Vei fi surprins!

Care sunt ultimele tendințe legate de mobila de bucătărie? Vei fi surprins!

11 Apr 2023   •   16:23
Care sunt ultimele tendințe legate de mobila de bucătărie? Vei fi surprins!

Designul interior vine cu noi propuneri în fiecare an. Conceptul de bază, însă, se menține în sfera confortului și esteticului. Fiecare colecție aduce elemente ingenioase pentru a ușura activitățile culinare și pentru a face ca experiența utilizatorilor să fie una relaxantă. Mobila de bucătărie se aliniază ultimelor tendințe și oferă cele mai practice dotări, compatibile cu cerințele din prezent ale cumpărătorilor. 

De la culorile luminoase până la materialele foarte rezistente la abur și căldură, fiecare detaliu aduce un plus de confort. În funcție de spațiul pe care dorești să îl amenajezi, ai la dispoziție modele din cele mai variate pentru a ocupa optim suprafețele vizate, fără a bloca căile de acces și fără a reduce din luminozitatea încăperii. Fiecare caracteristică tehnică poate fi folosită în avantajul tău, pentru a obține un mediu plăcut și armonios.

Așezarea corpurilor în linie dreaptă pe un singur perete, posibilitatea de montare a ușilor după caz pentru a fi deschise corespunzător sau utilizarea blaturilor termorezistente cu eficiență maximă sunt doar câteva dintre soluțiile de larg interes propuse de producători. Stilul minimalist rămâne și în anul 2023 în topul preferințelor, garantând utilarea spațiului cu toate cele necesare cu un efort redus.

Plajă largă de dimensiuni

 

Modernă și elegantă, mobila bucatarie actuală este și foarte practică și funcțională. Cu dimensiuni de la 170 cm la 380 cm, poți alege exact setul cel mai potrivit pentru locuința ta. Dispunerea variată a corpurilor, a sertarelor, rafturilor și vitrinelor contribuie, de asemenea, la o organizare ca la carte, capabilă să răspundă nevoilor tale casnice.

Corpuri pentru elemente încorporabile

Un set cu lungimea de 200 cm, dotat cu numeroase corpuri, este ideal pentru depozitarea tuturor ustensilelor pentru gătit, farfuriilor și tacâmurilor. Mai mult decât atât, materialele premium din compoziție garantează durabilitatea și rezistența produsului în timp. Dacă optezi pentru un astfel de set, te vei putea bucura și de corpurile "inteligente". Spațiul rezervat pentru cuptorul încorporabil, de pildă, reprezintă o soluție excelentă de a economisi din suprafața încăperii și creează un aspect ordonat și autentic. Fronturile realizate din MDF, un material dur și dens, extrem de rezistent la deformare, sunt un alt atu al investiției tale, acestea făcând față cu brio la umiditate, căldură, substanțe chimice și murdărie.

Mobila de bucătărie pentru o amenajare "smart"

Alte seturi la care poți apela pentru a elimina senzația de bucătărie încărcată sunt cele cu lățimi de 240 cm dotate cu un număr de 5 corpuri, excelente pentru depozitarea tuturor ustensilelor. Corpurile pentru hotă, chiuvetă și cuptor, precum și dulapurile așezate de-a lungul peretelui în linie dreaptă sunt elemente "smart" care te vor ajuta în procesul de amenajare. Atât tăiatul și spălatul legumelor, cât și gătitul vor reprezenta sarcini mai ușor de îndeplinit, nemaifiind nevoie să te deplasezi în toate colțurile încăperii. 

Vitrinele, pentru un plus de luminozitate

Mobila de bucătărie cu vitrine are un aspect cu totul aparte. Elegante, luminoase și foarte practice, vitrinele oferă un spațiu suficient pentru a stoca micile obiecte și pentru a expune seturile din sticlă sau porțelan.

Corpurile soldat

Seturile ce conțin și un corp soldat, înalt și spațios, sunt foarte îndrăgite. Dacă vrei să eviți cumpărarea separată a altor module pentru depozitarea obiectelor de lucru, este bine să te orientezi spre aceste propuneri de efect.

La capitolul culori, albul, bejul, sonoma și wenge bat recordurile în vânzări. Fiind nuanțe versatile și elegante, acestea dau spațiului de gătit o amprentă modernă și stilată. Alege, așadar, mobila bucătărie compatibilă cerințelor tale și bucură-te de avantajele noilor trenduri!

×