x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa de munte pe teren generos

Casa de munte pe teren generos

de Georgiana Teodorescu    |    03 Aug 2006   •   00:00
Casa de munte pe teren generos
PROIECT DE CASA
Volumetrie specifica zonei, finisaje naturale de cea mai buna calitate, spatii largi, echilibrat distribuite - sunt elementele ce transforma aceasta casa in locuinta ideala pentru o viata confortabila in mijlocul naturii

Locuinta propusa va fi amplasata intr-o zona din comuna Bran, judetul Brasov. Lotul de teren detinut de proprietari are forma poligonala si o suprafata de 2.200 mp.

Casa se desfasoara pe trei niveluri: demisol, parter si etaj.

Parterul este compus din bucatarie, loc de luat masa, living, dormitor, grup sanitar si vestibul. La demisol a fost prevazut un spatiu multifunctional, cu grup sanitar, depozitare, centrala termica, spalatorie si crama. La etaj este organizata zona de noapte, cu patru dormitoare si trei bai. Suprafata construita desfasurata a cladirii este de 423,92mp.

DETALII TEHNICE

Structura de rezistenta este din cadre, stalpi si grinzi, centuri si plansee din beton armat.

Acoperisul este pe sarpanta din lemn ecarisat, cu grinzi de 15 cm x 15 cm, capriori de 8 cm x 13 cm, astereala din scanduri de rasinoase, cu invelitoare din tabla.

La exterior, finisajele propuse urmaresc realizarea unui aspect care sa fie in concordanta cu cadrul natural si cu constructiile ce se vor realiza in zona.

Peretii vor fi tratati cu tencuieli subtiri de tip "Baumit". Se vor folosi zidarii si placaje din piatra naturala pentru soclu, stalpi si placare cu lambriu de lemn de stejar la nivelul superior al cladirii (etaj).

68.000 euro pret la rosu recomandat de arhitect
Proiect conceput de arhitectul Constantin Burca, tel. 0723/40.53.94

CATRE ARHITECTI
Jurnalul National, prin suplimentul Jurnalul casei mele, vine in sprijinul arhitectilor prin rubrica "Proiect de casa", in care ii invitam sa isi prezinte propunerile. Astfel, proiectele pot aparea in acest format in paginile suplimentului. Pentru detalii ne puteti scrie la adresele de e-mail jcm@jurnalul.ro sau georgiana.teodorescu@jurnalul.ro .
×