x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casă modernă pentru două familii

Casă modernă pentru două familii

de Georgiana Teodorescu    |    04 Sep 2010   •   00:00
Casă modernă pentru două familii

Locuinţa prezentată astăzi este un proiect complex care înglobează şi deserveşte funcţiunile necesare unei vieţi moderne pentru două familii de tineri cu copii, cu posibilitatea unirii zonelor de zi.

Ca şi distribuire funcţională, casa este organizată practic în două scări cu zonă de zi pe parter şi zonă de noapte la etaj. Accesul se face separat pentru fiecare familie în parte, într-o zonă de zi deschisă gândită pentru a putea fi unită în partea de living printr-un perete mobil din sticlă, ca parte integrantă a liniilor minimaliste ale întregului concept. Două scări impunătoare duc către zona intimă a locuinţei, caracterizată de spaţii generoase şi perfect pliate pe necesităţile de confort maxim cerute de beneficiar.

5903-130715-planparter.jpg5903-130714-planetaj.jpg


DETALII DE PROIECTARE

Materialele propuse nu fac rabat de la aspectul estetic, având la bază în toate detaliile caracteristicile de calitate. Structura construcţiei este pe cadre cu zidărie de cărămidă GVP de 30 cm. Finisajele sunt în mare măsură naturale, atât ca şi compoziţie, cât şi ca aspect. Astfel, piatra naturală se împleteşte volumetric cu lemnul şi tencuieli decorative în nuanţe luminoase, având ca rezultat o imagine de ansamblu de o simplitate şi eleganţă desăvârşită.

• Proiect conceput de arh. Constantin Burcă. tel. 0723405394

×
Subiecte în articol: proiect de casă