x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Concursul Naţional de Aranjamente Florale

Concursul Naţional de Aranjamente Florale

de Alina Iancu    |    08 Apr 2011   •   15:27

În apropierea zilei Olandei, sarbătorită pe 30 aprilie, Ambasada Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti invită iubitorii de flori şi artizanii de aranjamente florale la un eveniment dedicat lor. Organizat în incinta Hotelului Novotel, cu două zile înainte de sărbătoarea naţională a Ţării Lalelelor, evenimentul va fi împărţit în etape. În intervalul orar 9.00-11.00 va putea fi urmărită demonstraţia practică “Tradiţie şi inovaţie în executarea aranjamentelor florale” susţinută de Konni van Delft, maestru florist olandez cunoscut pentru creaţiile florale deosebite. Pe parcursul demonstraţiei va dezvălui ultimele noutaţi şi tendinţe în realizarea aranjamentelor florale dedicate diferitelor ocazii.

A doua etapă a avenimentului va fi reprezentată de Concursul Naţional de Aranjamente Florale. Sunt invitaţi să se înscrie în concurs persoane cu vârsta peste 18 ani, care au cel puţin trei ani de axperienţă în domeniul floricol.

Florile care vor fi folosite atât pentru demonstraţie cât şi pentru concurs vor fi atent selectate şi furnizate de Holland Flower Trading. Aranjamentele vor fi apreciate şi notate de un juriu format din specialişti români şi olandezi, printre care se va număra şi Ambasadoarea Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, Tanya van Gool, în calitate de preşsedinte de onoare.

Câştigătorul locului I va primi o excursie pentru două persoane în Olanda, pentru locul doi vor fi oferite o trusă de unelte, cărţi şi reviste de specialitate, iar pentru locul trei un kit de materiale şi consumabile, dar şi cărţi şi reviste de specialitate. De acestea din urmă vor beneficia şi câştigătorii menţiunilor care vor mai primi şi unelte speciale.

Pentru participare la concurs şi prezenţa la demonstraţie este necesară înscrierea la adresa de email concurs@bdgind.ro, respectiv office@bdgind.ro.

×
Subiecte în articol: olanda flori concursul aranjament