x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa De ce să alegi animatori pentru petrecerea copilului tău?

De ce să alegi animatori pentru petrecerea copilului tău?

18 Oct 2021   •   12:13
De ce să alegi animatori pentru petrecerea copilului tău?

Organizarea unei petreceri, în general, poate da multe bătăi de cap oamenilor, motiv pentru care mulți adulţi preferă să facă una cât mai restrânsă sau o simplă ieșire în oraș cu cei mai buni prieteni. Dar când vine vorba despre petrecerile organizate pentru copii, aceștia nu fac rabat de la nicio etapă.

În plus, petrecerile pentru copii, în ziua de astăzi, au devenit mult mai complexe, părinții investind sume destul de mari pentru organizarea acestora. Fie că își doresc un tort foarte interesant, cu personajele din desenele preferate, fie că își doresc să facă petrecerea la un spațiu de joacă pentru copii sau chiar să fie prezente personajele lor preferate din povești sau desene animate, părinții încearcă să le ofere copiilor tot ce își doresc pentru a fi fericiți, mai ales de ziua lor.

Prin urmare aceștia pot apela la serviciile unor animatori petreceri copii, care se pot costuma în orice personaj își dorește sărbătoritul. Din fericire însă, acești animatori sunt foarte utili și pentru părinți, datorită lor adulţii putând să se bucure de un moment de liniște, în care nu mai trebuie să alerge după cei mici. Totuși, motivele pentru care se merită să se apeleze la serviciile unor astfel de profesionişti sunt mai multe, printre care:

1.Pregătirea unei surprize pentru sărbătorit

Prezența personajului favorit al copilului, indiferent că este vorba despre o prințesă din poveștile clasice – Albă ca Zăpada, Belle, Elsa și Ana – sau un personaj din desenele preferate – Minnie și Mickey Mouse, Spiderman sau Superman, Ţestoasele Ninja – va aduce tuturor copiilor prezenţi la petrecere, dar mai ales sărbătoritului, o bucurie foarte mare.

Un animator de petreceri va știi cum să intre în pielea oricărui personaj, astfel încât cei mici să rămână cu amintiri minunate, pe care le vor avea întipărite în minte toată viața.

2.Un program încântător, adaptat în funcție de vârsta copiilor

Animatorii de petreceri, de la SuperParty, vor pregăti și un program de jocuri și activități distractive pentru copii, dar care sunt adaptate în funcție de vârsta acestora, astfel încât să creeze o atmosferă plăcută, care să îi antreneze pe copii, iar adulţilor să le permită să savureze o cafea în liniște, supraveghind copiii subtil, de la distanță.

3.Toți copiii sunt implicați în petrecere

Activitățile și jocurile pe care le planifica un animator de petreceri urmăresc să implice toți copiii prezenţi la petrecere, favorizând astfel integrarea și relaţionarea dintre cei mici. În plus, toate acestea au un caracter distractiv și, deopotrivă, educativ, animatorii de petreceri cunoscând foarte multe jocuri care să îmbine cu succes cele două aspecte.

4.Bucuria din ochii copilului va fi de neuitat

O petrecere în care cel mic să fie în centrul atenţiei și la care să fie prezenţi atât toți prietenii lui, cât și personajele din poveștile sau desenele animate preferate va fi un moment de neuitat chiar și pentru părinți, deoarece bucuria celui mic este satisfacţia supremă pentru aceștia.

Astfel că pentru o petrecere de neuitat, la care să se simtă bine atât copiii, dar și părinții, alegerea unor animatori de petreceri poate fi o variantă foarte potrivită, datorită experienței acestora de a întreţine o atmosferă plăcută petrecerii.

 

×