x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Distractie pe cinste in toiul verii!

Distractie pe cinste in toiul verii!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    20 Iul 2006   •   00:00
Distractie pe cinste in toiul verii!
AFLA CE E NOU
Nu ne vine deloc sa stam in casa in aceste vremuri fierbinti. Si daca avem cumva si un spatiu in jurul casei sau o piscina, lucrurile sunt clare: "acolo ne vom face veacul". Pentru acest mod de petrecere a timpului liber am ales sa va facem cunoscuta o interesanta gama de articole si accesorii gonflabile pentru piscina si gradina, importata in Romania de firma Sorgeti. Si pentru concediu, multe dintre aceste produse sunt potrivite, dat fiind faptul ca sunt usor transportabile!

DIVERSITATE

Din gama de produse va puteti alege: castele si jocuri pentru copii, saltele si fotolii gonflabile sau articole tractabile (produse spectaculoase din categoria celor ce ofera senzatii mai mult sau mai putin tari in functie de greutatea si abilitatile de pilotare ale utilizatorului, de puterea si viteza barcii care le tracteaza).

Cos de baschet, prevazut cu doua mingii de polyvinylchloride…
… si fileu de volei, prevazut cu lanturi laterale pentru ancorare si cu o minge de polyvinylchloride
Spatiu de joaca pentru multiple activitati sub forma de castel, confectionat dintr-un material ranforsat, elastic, rezistent la perforare. Este prevazut cu un fileu de protectie de jur-imprejur

×