x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Înainte şi după

Înainte şi după

de Georgiana Teodorescu    |    11 Sep 2010   •   00:00
Înainte şi după

Ne inspiră, ne bucură şi ne motivează proiectele de case prezentate în revistele de specialitate de pe piaţă. Dar câţi dintre noi ştiu să recunoască o casă bine renovată de una nouă? Câţi dintre noi au curajul de a privi o casă veche de lemn ponosit ca pe una cu potenţial de proiect de design?

Prin materialul de astăzi ne-am propus să încurajăm procesul de renovare al acestui tip de locuinţe. Modelul prezentat aici este cel mai bun exemplu de transformare a unei case părăsite într-una care să corespundă în totalitate cerinţelor contemporane de confort şi estetică, cu minimum de unelte şi investiţie redusă.

Vopsirea faţadelor lambrisate cu lemnul original, schimbarea acoperişului, a pavajelor de piatră de pe trotuare, stâlpi şi terasă, înlocuirea tâmplăriei pentru un plus de confor şi ambientarea curţii şi a interioarelor după idei de design studiate fac din acest proiect un etalon de imaginaţie şi bun gust.

Diferenţa dintre imaginea de la momentul începerii lucrărilor şi cea de la finalizarea lor este uimitoare. Printr-un studiu atent, orice construcţie veche se poate îmbrăca în confort şi eleganţă, indiferent de stilul s ales sau dictat de volumetria iniţială.

×
Subiecte în articol: idei originale