x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Jurnalul unei terase perfecte: de la plăcut la util, cu pergole și sisteme de sticlă pentru toate anotimpurile

Jurnalul unei terase perfecte: de la plăcut la util, cu pergole și sisteme de sticlă pentru toate anotimpurile

27 Noi 2023   •   15:58
Jurnalul unei terase perfecte: de la plăcut la util, cu pergole și sisteme de sticlă pentru toate anotimpurile
Sursa foto: pergole-retractabile.ro

Vrei să citești câteva rânduri din jurnalul unei terase perfecte? Dacă dorești să transformi terasa ta rezidențială într-un spațiu desăvârșit pentru fiecare sezon, nu apăsa butonul de întoarcere! Află cât de rapid poți trece de la plăcut la util când vine vorba de terasa ta, cu pergole și sisteme de sticlă pentru toate anotimpurile. Pergolele retractabile și sistemele de sticlă pot face minuni, așa că vom explora cum aceste soluții nu numai că îmbunătățesc estetica terasei, ci aduc și beneficii practice în fiecare perioadă a anului.

Este posibil să nu investești sume importante de bani în terasa ta, pentru fiecare sezon din an? Este o întrebare ce frământă majoritatea proprietarilor de terase la casă, și credem că avem răspunsul pentru tine: Da! Iată câteva sfaturi practice pentru a avea o terasă pregătită de orice, cu o singură intervenție pe an, dacă alegi să acoperi terasa cu o pergolă retractabilă și să o închizi cu sisteme glisante de sticlă.

Terase de Primăvară – Expansiunea terasei în natură, cu sisteme de sticlă glisantă

Primăvara dă startul întregului an cu explozia de culori și prospețimea naturii. Și ar fi păcat să nu renaști și tu odată cu natura, adaptându-ți terasa și starea de bine! Pentru o terasă deja acoperită, integrarea unor sisteme cu sticlă glisantă îți permite să deschizi spațiul și să lași aerul primăvăratic înăuntru. Pe piață există mai multe variante de sticlă pentru închideri terase, însă important este sentimentaul pe care ți-l oferă. Un sentiment de apropiere de natură, o atmosferă aerisită și primitoare și panorama colorată de primăvară.

 

Terase de Vară – Răcoare, umbră și seri de vară iluminate cu pergole retractabile

În zilele fierbinți de vară, terasa se poate transforma într-un spațiu răcoros cu ajutorul unei pergole retractabile. Aceasta nu oferă doar o umbrire eficientă, ci și permite circulația liberă a aerului, menținând o temperatură plăcută în interiorul terasei. Acoperișul unei pergole moderne blochează razele UV puternice, pentru a maximiza confortul pe terasă. Iar în serile calde de vară, crează cadrul perfect ca să petreci și mai mult timp în aer liber.

Terase de Toamnă – Culori și o tranziție mai ușoară

Odată cu căderea frunzelor, terasa poate deveni un refugiu cald și primitor pentru a admira spectacolul naturii. Dacă ai bifat acoperirea terasei cu o pergolă și închiderea ei cu sticlă glisantă, de acum te poți relaxa indiferent de vreme. Terasa îți oferă acum un adăpost stabil împotriva ploilor toamnatice și stochează eficient căldura generată încă de razele soarelui. Ai lumină naturală, spațiu deschis și confort în timp ce te bucuri de frumusețea schimbătoare a toamnei. Iar atunci când zilele încep să devină tot mai scurte, ai și un spațiu de lounge plăcut pentru cină și liniște în familie.

 

Terase de Iarnă – Pergole termoizolante și închideri laterale pentru confort termic și căldură

Pe timp de iarnă, terasa devine o oază de liniște sub zăpada susținută de pergola solidă și de sistemele de sticlă termoizolante. Acestea mențin căldura în spațiul tău, oferind un confort termic deosebit. Atunci când în casă atmosfera devine prea întunecată și tristă, poți încălzi terasa și ieși mai aproape de natură. Accesoriile specifice sezonului transformă și ele spațiul într-un colț magic în care să te bucuri de farmecul iernii, iar aparatele de încălzire pentru terasă te ajută să te simți bine. Iar terasa care pe timp de vară ți-a fost umbrar se transformă iarna într-un refugiu cald.

 

Prin urmare, da, este posibil să nu investești sume importante de bani în terasa ta pentru fiecare sezon din an! Atunci când alegi să acoperi terasa cu pergole retractabile și să o închizi cu sisteme glisante de sticlă, ai un spațiu plăcut și util pentru toate anotimpurile! Îți mulțumim că ai stat cu noi și sperăm că acest articol a devenit și pentru tine jurnalul unei terase perfecte – jurnalul terasei tale!

×