x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Locuinţă individuală pe malul unui lac

Locuinţă individuală pe malul unui lac

de Georgiana Teodorescu    |    18 Iul 2009   •   00:00
Locuinţă individuală pe malul unui lac

Locuinţa prezentată astăzi se desfăşoară pe un teren în pantă, cu suprafaţă extrem de generoasă (2.036 mp), cu o superbă deschidere spre lac.



Proiectul a fost conceput pentru o persoană tânără, având ca punct de plecare dorinţa acesteia de a trăi într-o locuinţă care să îmbine tradiţionalismul caselor mediteraneene (cu regim de înălţime scăzut), cu stilul modern, actual (zone vitrate, suprafeţe mari şi spaţii adaptate modului de viaţă actual - personalizare, confort).

Locuinţa are suprafaţa construită de 282 mp şi cea desfăşurată de 500 mp, fiind organizată pe două niveluri: parter şi etaj. Astfel, parterul este dedicat integral zonei de zi a locuinţei, cu vestibul ce deserveşte intrarea principală, livingroom cu terasă, bucătărie, loc de luat masa şi birou. Tot aici se găsesc zonele conexe cu acces denivelat: garaj patru locuri, centrală termică şi spălătorie.

La etaj s-a organizat zona de noapte: un dormitor matrimonial cu baie proprie şi alte două dormitoare deservite şi ele de băi. În legătură directă cu această zonă s-a prevăzut un spaţiu de relaxare cu sală de sport, zona SPA, baie cu duş şi terasă.


Către arhitecţi
Jurnalul Naţional, prin suplimentul Jurnalul casei, vine în sprijinul arhitecţilor prin rubrica "Proiect de casă", în care îi invităm să îşi prezinte propunerile. Astfel, proiectele pot apărea în acest format în paginile suplimentului. Pentru detalii ne puteţi scrie la adresa de e-mail georgiana.teodorescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: proiect de casă