x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Locuinte urbane dispuse in oglinda

Locuinte urbane dispuse in oglinda

de Georgiana Teodorescu    |    06 Iul 2006   •   00:00
Locuinte urbane dispuse in oglinda
PROIECT DE CASA
Materiale moderne, volume echilibrate si spatii aerisite se impletesc pentru a oferi confortul necesar unor beneficiari tineri si dinamici

Concepute pentru un teren de 560 mp din zona Titan a Capitalei, casele prezentate aici raspund cerintelor functionale si de confort a doua familii apropiate de tineri.

DISTRIBUIRE FUNCTIONALA

Constructia se desfasoara pe patru niveluri: demisol, parter, etaj si mansarda. Suprafata totala construita este de 575,3 mp, pentru ambele locuinte. Spatiile necesare functiunii de locuit au fost distribuite echilibrat, dupa cum urmeaza: la demisol s-au prevazut un garaj pentru doua masini, un spatiu tehnic si o crama la dorinta expresa a proprietarului. Parterul organizeaza zona de zi care s-a vrut de tip american, cu bucatarie deschisa catre locul de luat masa, un living generos cu acces la o terasa descoperita placata cu placi ceramice si un grup sanitar. La etaj sunt doua dormitoare largi deservite de baie si dressing. Spatiul de la mansarda este liber, urmand a fi amenajat in functie de dorinta beneficiarului.

Structura cladirii este din cadre de beton armat cu pereti de BCA, iar acoperisul pe sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla. Casa este finisata la exterior cu tencuiala usoara structurata si placari cu lemn. Suprafetele vitrate sunt generoase si sunt rezolvate cu tamplarie din PVC cu geam termopan. Amandoua casele sunt deservite de aceeasi alee de acces.

114.600 euro pret la rosu recomandat de arhitect
Proiect conceput de arhitect Louis Sorescu, tel. 0722.763.726

×