x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobilă pentru bucătărie open space conectată cu living– ce factori ar trebui să iei în considerare la alegerea sa?

Mobilă pentru bucătărie open space conectată cu living– ce factori ar trebui să iei în considerare la alegerea sa?

20 Dec 2023   •   19:26
Mobilă pentru bucătărie open space conectată cu living– ce factori ar trebui să iei în considerare la alegerea sa?
Sursa foto: Adobestock

La alegerea mobilierului pentru bucătăria open space conectată cu living, este recomandat să luați în considerare propriile preferințe, stilul pe care îl vizați, dar și funcționalitatea. Pentru început, este esențial să vă evaluați nevoile, să vă gândiți la cât de des obișnuiți să preparați mesele acasă și cât de frecvent organizați mese cu întreaga familie sau cu prietenii.

Mobila pe care o veți alege trebuie să ofere suficient spațiu pentru depozitarea ustensilelor, a vaselor de gătit și a alimentelor. În ceea ce privește designul, luați în considerare aspectul general al întregii încăperi și alegeți mobila care considerați că se potrivește cel mai bine, ținând cont și de spațiul de care dispuneți.

Mobilă bucătărie – cum să faceți alegerea corectă?

Cel mai important este să optați pentru o mobilă bucătărie realizată din materiale durabile, dar și ușor de curățat. DTD-ul laminat, MDF-ul vopsit și MDF-ul placat sau laminat și HDF-ul laminat sunt materiale populare. Pentru o întreținere cât mai ușoară, alegeți și electrocasnice incorporabile, fără striații sau texturi care favorizează acumularea de murdărie și praf. În ceea ce privește suprafețele care pot intra în contact cu alimentele sau care sunt utilizate intens, cum ar fi blatul de lucru, alegeți materiale care suportă dezinfectare. Foarte important este să alegeți un stil de mobilă care completează designul general al întregii încăperi. Stilurile populare includ liniile moderne, tradiționale, rustice sau eclectice.

Optați pentru mobilă de bucătărie cu soluții inteligente de depozitare, cum ar fi sertare extensibile, coșuri și organizatoare încorporate, care maximizează spațiul de depozitare și care vă mențin bucătăria organizată.

Tabureți – cât sunt de practici?

Tabureții sunt esențiali într-o bucătărie open space, pentru că sunt practici și au estetică distinsă. Cu ajutorul lor, măsuța de cafea din zona de servire a gustarilor și băuturilor poate fi utilizată și pentru alte activități. De exemplu, copiii pot sta pe tabureți pentru a se juca diferite jocuri de societate, pentru a lua o gustare sau pentru a desena. Multe variante sunt organizate cu spații de depozitare și pot păstra obiectele de joacă ale micuților sau alte lucruri pe care vreți să le aveți la îndemână, dar nu la vedere. Atunci când aveți oaspeți la masa joasă, cu ajutorul tabureților obțineți cu ușurință locuri suplimentare. Chiar dacă aveți de gând să folosiți aceste scaune doar pentru întâlniri ocazionale cu cei dragi, tot este recomandat să alegeți modele care completează stilul încăperii și care oferă confort.

Sursa de imagine: photosbysabkapl - stock.adobe.com

×