x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Motive pentru care este indicat să apelezi la servicii de dezinsecție

Motive pentru care este indicat să apelezi la servicii de dezinsecție

03 Iun 2021   •   14:57
Motive pentru care este indicat să apelezi la servicii de dezinsecție

Dăunători precum gândacii de bucătărie sau ploșnițele își fac apariția destul de des în casele oamenilor. Aceștia par inofensivi dar pe termen lung sunt nocivi și pot face foarte mult rău celor din jur prin transmiterea de boli.

Atunci când încep să apară dăunători în casă, este recomandat să iei măsuri din timp și să apelezi la o firmă de specialitate. Nu este indicat să te apuci să iei singur măsuri deoarece substanțele folosite pentru îndepărtarea dăunătorilor este posibil să nu aibă acel efect dorit. Dimpotrivă, te pot afecta pe tine dacă nu folosești corect tratamentele împotriva dăunătorilor.

Sănătatea familiei tale este cel mai important motiv pentru care trebuie să apelezi la servicii de dezinsecție încă din momentul în care își face apariția primul gândac. Pare un gândac mic inofensiv, dar dacă este femelă și a depus deja ouă, în scurt timp casa va fi invadată de sute de gândaci, iar atunci dezinsecția va fi mai dificilă.

Gândacii de bucătărie sunt cel mai des întâlniți în locuințe. Aceștia sunt atrași de provizii, resturi de mâncare și igiena nu tocmai potrivită a locuitorilor. Trebuie să păstrezi casa curată și să nu lași resturi de mâncare multă vreme deoarece îi vor atrage pe gândaci și va fi dificil să scapi definitiv de aceștia.

Gândacii sunt purtători de numeroși agenți patogeni ai unor boli foarte grave. Este una din problemele pentru care nu trebuie să amâni intervenția unei dezinsecții. Cea mai des întâlnită este bacteria Salmonella cu care oricine poate fi infectat dacă intră în contact cu acești dăunători.

Prevenirea apariției unor astfel de insecte se face prin acordarea unei atenții sporite asupra igienei și curățeniei din casă. În bucătărie este foarte important să fie curat deoarece de acolo se pot transmite ușor cele mai multe boli.

O firmă de dezinsecție profesională precum Pest Control București va face o verificare pentru a identifica gradul de infectare a acestor dăunători. După aceea va pune la lucru soluțiile speciale cu ajutorul cărora va elimina atât gândacii cât și ouăle acestora pentru a nu le mai permite să se înmulțească.

Spectrul de acțiune împotriva insectelor este foarte larg și include zeci de dăunători de toate tipurile. Dezinsecția se face atât la interior cât și la exteriorul clădirii. Este indicat ca la bloc să se dezinfecteze toate spațiile subterane astfel încât pericolul de invadare cu dăunători să fie foarte mic.

Toate substanțele utilizate în procesul de dezinsecție sunt avizate și permise pentru utilizarea în deplină siguranță. Astfel oamenii și animalele nu vor fi afectate pe întreg procesul de dezinsecție.

Elimarea dăunătorilor se face prin mai multe metode precum: pulverizare reziduală, aplicare de gel. Ceață caldă atomizare sau pulverizare ULV. Apelează la o echipă de profesioniști și economisește timp în combaterea dăunătorilor.

×