x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Nu poți spune „noapte bună” înainte să achiziționezi cele mai practice somiere de pat

Nu poți spune „noapte bună” înainte să achiziționezi cele mai practice somiere de pat

08 Mai 2023   •   11:40
Nu poți spune „noapte bună” înainte să achiziționezi cele mai practice somiere de pat

Ai probleme cu spatele? Te trezești frecvent cu gâtul înțepenit sau cu dureri lombare? Somnul îți este fragmentat pe durata nopții? Treci printr-o perioadă în care ți s-a recomandat repausul la pat? Atunci, e clar! Ai nevoie de ajutorul unei somiere de pat!

Studiile efectuate până în prezent au demonstrat că aceasta este necesară atât pentru un somn de calitate, cât și pentru a te asigura că ai parte de un mediu de odihnă curat și igienizat. Practic, s-a dovedit că nu poți avea o noapte bună cu adevărat, fără această structură de susținere a saltelei. Iată câteva dintre cele mai eficiente modele, care îți vor rezolva orice disconfort legat de somn!

 

Somiere pat cu numeroase beneficii medicale

 

Manuale sau electrice, fixe sau rabatabile, cu sau fără telecomandă, din lemn sau metalice, aceste articole îmbunătățesc evident calitatea vieții. Au o multitudine de beneficii medicale și contribuie la reabilitarea stării de sănătate. Vei remarca la modelele de ultimă generație o serie de elemente ergonomice inovative menite să îți asigure cele mai elevate condiții de confort și relaxare.

 

Articolele dotate în zona dorsală cu arcuri elastice și rezistente pentru protejarea coloanei vertebrale, echipate cu lamele susținute de amortizoare ABS pentru o distribuție uniformă a greutății pe suprafața ramei de pat și cu amortizoare 3D din TPE – SBS ce relaxează mușchii gâtului, zona cervicală și lombară îți vor schimba complet optica cu privire la definiția confortului. Cele mai noi tehnologii sunt la dispoziția ta pentru a cunoaște ce înseamnă un răsfăț ca la carte.

 

Modelele medicale din lemn, fixe, sunt o investiție pe care nu o vei regreta nicio clipă! Realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu un cadru din lemn de fag, material recunoscut pentru durabilitatea sa, aceste articole sunt foarte apreciate în rândul cumpărătorilor.

 

Lamelele acoperite cu foiță de carbon, cu rol în eliminarea undele electromagnetice, reprezintă un avantaj colosal al acestor produse pentru persoanele care se feresc de radiații, dar și pentru cele care au montate diverse dispozitive medicale din cauza anumitor afecțiuni.

Somiere de pat acționate prin telecomandă

 

Modelele cu telecomandă sunt definiția produselor de top. Funcțiile acestora permit reglarea poziției capului și a picioarelor, asigurând astfel un confort maxim pentru utilizator. În funcție de preferințele personale sau de recomandările medicale, prin simpla apăsare a unui buton poți fixa segmentele structurii astfel încât să răspundă perfect nevoilor tale. 

 

În plus, variantele cu WIFI pot fi controlate chiar și de la distanță, prin descărcarea unei aplicații disponibile pe sistemele Android și iOS. Această caracteristică este foarte apreciată de clienții care au în îngrijire un bolnav imobilizat sau care nu poate să gestioneze singur aceste funcții moderne. Modelele cu telecomandă prin bluetooth (fără control de la distanță prin aplicația iOS sau Android) sunt, de asemenea, o alegere deosebit de utilă.

 

Somiere de pat electrice, ajustabile

 

Modelele electrice, ajustabile, sunt ideale mai ales în cazul în care te confrunți cu diverse probleme de sănătate, precum: afecțiuni ale plămânilor sau ale coloanei vertebrale și imobilizare la pat din varii motive. Montarea lor este indicată, însă, și dacă îți dorești un confort sporit pe perioada timpului petrecut în pat.

 

Modelele sunt foarte flexibile și te ajută să fixezi poziția de somn sau de odihnă la înălțimea dorită cu un minim de efort. Având în vedere că partea de la cap se ridică la 85 de grade față de sol, permițându-ți o poziție comodă în șezut, vei putea urmări mult mai confortabil emisiunile sau filmele de la televizor, iar lectura și lucrul la calculator vor putea fi făcute și stând relaxat în pat.

 

Optează pentru calitățile revoluționare ale unei somiere pat și bucură-te de o experiență de nota 10, ori de câte ori te odihnești!

×