x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa O altfel de vopsire a peretilor

O altfel de vopsire a peretilor

de Georgiana Teodorescu    |    18 Mai 2006   •   00:00
O altfel de vopsire a peretilor
IDEI PENTRU CASA TA
Sistem inovator de vopsire a peretilor ce usureaza munca, sporeste confortul si garanteaza calitatea lucrarii pe termen lung

S-ar putea crede ca o vopsea este tot o vopsea, indiferent de unde o cumperi. Daca scrie pe ea ca e lavabila, este buna. In realitate, lucrurile stau altfel. Calitatile fizice ale vopselelor difera de la producator la producator si se demonstreaza cu adevarat incepand din momentul aplicarii. De-a lungul timpului ele au fost mereu imbunatatite si s-ar putea crede ca ceea ce se putea inventa in materie de vopsele s-a inventat deja. Ne-am obisnuit cu o gama variata de nuante si texturi, ne-am obisnuit sa putem alege intre cele mate si cele lucioase, dar, din punct de vedere al calitatilor (consistentei, rezistentei sau puterii de acoperire), s-a atins un maxim. Exista insa la noi in tara o firma care a adus din America un sistem inovator de vopsire a peretilor, menit sa ne usureze munca si sa creasca nivelul de confort si calitate al interioarelor.

NOUTATEA

Benjamin Moore este un nume de prestigiu in productia de vopsele din toata lumea. Solutia propusa de ei este o vopsea de calitate, la fel cum puteti gasi si la alte firme de specialitate, dar care are la baza o amorsa speciala, adaptata oricarui tip de perete, si care ii creste puternic eficienta si rezistenta in timp. Interesant este faptul ca suprafete patate, afumate sau mucegaite devin perfect uniforme cu o singura mana de vopsea. Astfel, cu un litru puteti finisa perfect 10-11 mp, in functie de textura si de porozitatea suprafetei.

AMORSA

Amorsa Benjamin Moore se constituie intr-un substrat pigmentat insolubil, cu o uscare rapida, ceea ce asigura eficienta aplicarii a doua straturi in aceeasi zi. Se poate folosi pe ghips, ipsos, beton, vechi sau recent vopsite si pentru alte suprafete poroase. Se aplica usor (cu rola, peria sau prin pulverizare), este inodora, ascunde bine si prezinta o formula rezistenta la stropii de apa. Exista si o amorsa speciala pentru peretii cu probleme deosebite, ca petele de ulei, de inundatii sau mucegai, care, pe langa faptul ca le acopera perfect, le izoleaza, astfel incat acestea sa nu reapara dupa aplicarea vopselei. Vopseaua aplicata peste o astfel de amorsa poate avea o viata de pana la zece ani.

Interesant este faptul ca suprafete patate, afumate sau mucegaite devin perfect uniforme cu o singura mana de vopsea.
Benjamin Moore este un nume de prestigiu in productia de vopsele din toata lumea
Simple sau decorative, cu texturi fine sau poroase, in tonuri neutre sau nuante vii, vopselele aplicate in interioarele caselor contribuie mult la imaginea de ansamblu a incaperilor, atat estetic, cat si din punct de vedere al calitatii

SFATUL DESIGNERULUI
Din seria noutatilor in domeniul amenajarilor de interior, va prezint astazi o metoda extrem de eficienta de finisare a peretilor, de curand adusa in tara noastra, adaptabila oricarui interior si oricarui tip de material de constructie.

Imagini Benjamin Moore Romania
×