x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Cât de importantă este investiția într-un aspirator profesional pentru curățenia generală de primăvară?

(P) Cât de importantă este investiția într-un aspirator profesional pentru curățenia generală de primăvară?

01 Apr 2021   •   15:34
(P) Cât de importantă este investiția într-un aspirator profesional pentru curățenia generală de primăvară?

Sarcinile de curățare a gospodăriei sunt o parte fundamentală a vieții noastre. Tehnologia ne-a înzestrat cu aspiratoare, care nu numai că vă curăță perfect podeaua, dar vă scutesc și de praful ridicat pe mobilă. Modelele revoluționare de aspiratoare profesionale vă ajută în momentul actual să faceți economii reale și să nu mai investiți lunar bani în ele. Spre exemplu, aspiratoarele cu sac au fost înlocuite cu aspiratoare fără sac, ceea ce înseamnă că nu mai este necesară achiziționarea lunară de saci pentru aspirator. 

Poate pentru o curățenie de zi cu zi, mătura este încă un accesoriu care își face treaba rapid și eficient, dar, pentru o curățenie amănunțită, este nevoie de un aspirator revoluționat, menit să aspire chiar și cele mai mici particule de praf care pătrund adânc în țesătura covorului sau a mochetei.

Acestea fiind spuse, iată câteva motive practice pentru care investiția într-un aspirator este o adevărată afacere, mai ales în cazul curățeniei generale de primăvară care necesită o atenție sporită din partea dumneavoastră. În plus, în pandemia actuală, procesul de curățenie generală ar trebuie să fie efectuat mult mai des.

Motive pentru a achiziționa un aspirator profesional

Salvează timp

Capacitatea de a reduce timpul și efortul este unul dintre principalele motive pentru a deține un aspirator profesional. Folosirea unei mături, pe de altă parte, poate fi dificilă, mai ales atunci când trebuie să aveți grijă de praful care se ridică. Ca atare, dacă trebuie să reduceți timpul petrecut în treburile gospodărești este înțelept să investiți într-un aspirator.

Aspiratorul robot este cel care o să vă reducă semnificativ timpul investit în curățenie, deoarece nu necesită asistență în procesul de aspirare – îl programați și el își face singur treaba. În plus, unele modele dețin și funcție de spălare, ceea ce înseamnă că nu va trebui să mai folosiți mopul.

Eficient

Un alt motiv pentru care fiecare gospodină ar trebui să investească într-un aspirator este eficiența acestuia. Prin măturare, podeaua poate să fie curată, dar praful va rămâne întotdeauna acolo. Acesta este motivul pentru care trebuie să efectuați sarcina zilnic, ceea ce nu este eficient în niciun caz. Utilizarea unui aspirator are grijă de toate problemele implicate, deoarece poate în mod eficient să îndepărteze praful. În plus, în procesul de curățenie generală, praful poate să fie situat în zone mai puțin accesibile și cu un pămătuf de praf nu doar că nu veți putea să ajungeți eficient la acesta, dar riscați să vă și accidentați dacă este situat în colțurile tavanului. Aspiratoarele fără sac vin cu telescoape ce vă permit să ajungeți să luați praful și pânzele de păianjen din cele mai inaccesibile locuri într-un mod facil.

Tot atunci când vorbim despre eficiență și praf, trebuie să amintim de aspiratoarele cu filtrare în apă care curăță eficient locurile, fiind perfecte pentru locuințele în care se află copii mici sau persoane cu alergii ori persoane care suferă de astm. Aceste aspiratoare eficiente preiau murdăria și praful, îndepărtând în profunzime germenii, alergenii de pe suprafețe.  Aspiratoarele cu filtrare în apă sunt foarte eficiente cu precădere primăvara, când ne confruntăm cu foarte mult polen și alergeni.

Bun pentru covoare

Dacă trebuie să curățați un covor, aveți nevoie de mai mult decât de o mătură. Măturile sunt folosite mai ales pe suprafețe dure. Pe de altă parte, un aspirator este ideal pentru curățarea covoarelor. Faptul că mochetele și covoarele acumulează praf rapid, în special în zonele cu trafic intens, fac din aspirator un must-have în fiecare casă. În plus, aspiratoarele cu spălare vă permit nu doar să aspirați în profunzime covoarele, ci și să le spălați printr-un sistem special cu injecție-extracție apă.

Aspiratoarele cu spălare sunt perfecte pentru a spăla eficient atât covoarele, cât și mochetele și chiar saltelele.

Funcții superioare

Majoritatea aspiratoarelor de astăzi oferă funcții superioare, precum cea de aspirare automată și programată în cazul aspiratoarelor robot. Cu un buget decent, puteți achiziționa un performant. Un aspirator profesional vă va oferi mai multă putere, durabilitate și capacitatea de a curăța acele zone greu accesibile.

Funcțiile aspiratoarelor moderne au făcut ca aceste unități să fie foarte discutate și achiziționate. Investiția într-un aspirator este o idee strălucită, mai ales dacă vă gândiți cât de mult facilitează procesul de curățenie generală de primăvară.

×