x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Patul, între decor și funcționalitate - preferați textile produse în România, de la Coneltex

(P) Patul, între decor și funcționalitate - preferați textile produse în România, de la Coneltex

02 Aug 2021   •   11:38
(P) Patul, între decor și funcționalitate - preferați textile produse în România, de la Coneltex

Cu toții știm că patul din dormitor nu este doar de decor, ci îndeplinește un dublu rol. Atunci când vă doriți ca la finalul zilei să vă aruncați în patul confortabil și să vă simțiți ca într-o îmbrățișare plăcută, ați face bine să alegeți cu atenție tot ce ține de amenajarea patului. Textilele folosite sunt de asemenea de un rol crucial aici.

 

Cât de des schimbați lenjeria de pe pat?

 

Conform specialiștilor, după zilnică aerisire, o lenjerie de pat ar trebui schimbată în mod ideal săptămânal sau cel mult o dată la două săptămâni. Este o regulă de aur privind starea de bine și sănătatea voastră. Dacă ne gândim că aceste textile adună piele moartă, celule de pe suprafața pielii noastre, poate reține mirosuri de asemenea, este firesc să se impună spălare frecventă.

 

Desigur, o dată cu frecvența ridicată a spălărilor vine și deteriorarea. Așadar preferați lenjerii de calitate, care nu își arată uzura în timp prea scurt. Asta nu înseamnă că trebuie să scoateți din buzunar prea mult, dacă optați pentru surse precum CONELTEX. Adică un producător autohton ce pune la dispoziția publicului textile produse în fabrica sa din Suceava. Un avantaj este și faptul că prețurile sunt dintre cele mai prietenoase.

 

Lenjerii de pat accesibile

 

La Coneltex aveți opțiunea de a alege între lenjerii de pat din bumbac, ranforce, din damasc, brodate, din șifon imprimat, finet sau satin printre altele. Acestea sunt potrivite pentru pat single sau dublu.

 

Simple sau cu printuri diverse, acestea pot fi comandate online. Ori dacă sunteți din zonă, puteți ridica direct de la fabrică coletul pregătit. Tot în oferta lor se află și alte textile, seturi de pilote și perne, cuverturi matlasate, protectii de saltea, inclusiv măști faciale. Toate acestea sunt produse realizate de ei, din materiale de calitate, rezistente. Pentru cei care nu știu, Coneltex este jucător cu tradiție pe această nișă, cu experiență îndelungată. Fabrica datează încă din 1993.

 

Lenjeria de pat ideală?

 

De gusturi nu se discută, spune o vorbă din popor. Unii consideră realmente practică și estetică o lenjerie de pat albă. Aceasta poate fi spălată la temperaturi mari, chiar și înălbită la nevoie, fără teama că printul său se va decolora. Practic lenjeriilor albe se aplică și când vine vorba despre ceea ce găsim în hoteluri cel mai adesea.

 

Alții sunt mai degrabă atrași de lenjeriile colorate. Acestea pot contribui la decorul camerei, însă depinde cum armonizați mixul de culori. La coneltex.ro există și variante de lenjerii cu print, modele vesele cu motive florale și nu numai.

 

Completați decorul patului cu perne, pilote potrivite pentru orice sezon, unele matlasate, ceea ce vă asigură rezistență îndelungată - există tendința ca materialul să migreze, să formeze cocoloașe și deci denivelări. Cele matlasate au un atu în acest sens. Descoperiți ofertele disponibile în pagina online.

 

Un somn odihnitor începe de la alegeri de acest gen. Când veți înțelege asta și veți atribui patului rolul său dublu, veți reuși să faceți alegeri care să vă avantajeze.

 

Contact:

 

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

0735 194 314

office@coneltex.ro

 

 

×