x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Pentru publicul larg, motoferăstrăul necesar este disponibil la Bricolaj Market

Pentru publicul larg, motoferăstrăul necesar este disponibil la Bricolaj Market

01 Mar 2022   •   12:54
Pentru publicul larg, motoferăstrăul necesar este disponibil la Bricolaj Market

Cunoscut publicului larg ca motoferăstrău sau drujbă, această unealtă este practică pentru oricine stă la casă, are gospodarie sau pentru cei pasionați de diverse proiecte de bricolaj. Cu puterea sa poate fi tăiată masa lemnoasă, în diverse scopuri. O alegere care vă încurajează să vă ocupați singuri de diverse proiecte sau de întreținerea casei.

Atunci când alegeți un motoferestrau veți ține cont de:

  • Sistemele de siguranță.
  • Ce greutate are și ce dimensiune are.
  • Sursa de alimentare.
  • Ce tip de lanț include.

În orice caz, motoferăstraie veți găsi la Bricolaj Market. Iar dacă sunteți atât de confuzi încât nu știți ce anume să alegeți preferați să cereți ajutor. Consilierea este gratuită. Pot fi achiziționate produsele și cu cardul, cu plata în rate și asta vă aduce multiple avantaje, inclusiv acumulare de puncte.

Bine de știut când alegeți și folosiți un motoferăstrău

Orice alegere vine mai întâi pe fondul unei nevoi. Așadar gândiți-vă la ce anume veți folosi motoferăstrăul în cauză. Unde, cum și de ce aveți nevoie de acesta. Un motoferăstrău mai greu decât ați putea manipula mai mult vă îngreunează munca decât să vă ajute. Iar dacă vorbim și de mâini neexperimentate în ceea ce privește utilizarea unui astfel de instrument, atunci cu atât mai mult sunteți convinși că aveți nevoie de un model semiprofesional.

La fel de importante sunt designul, ergonomia, ce nivel de vibrații emite atunci când este folosit. Cât de greu, dar și cât de bine este gândit încât să fie ușor de manevrat, sunt aspecte de avut în vedere.

În plus:

  • Nu este de omis echipamentul de protecție pentru a utiliza motoferăstrăul. Cel puțin protecție la urechi și mâini ar fi necesare, chiar și la misiuni banale de tăiere de lemn.
  • În manevrarea unui motoferăstrău contează foarte mult cum este poziționat capul lamei de ghidare, astfel încât să fie evitată o reacție de recul.
  • În timpul folosirii, este foarte important ca utilizatorul să fie mereu în laterala, nu înapoia instrumentului.
  • Funcțiile versatile ale motoferăstrăului ales permite, posibil, tăierea altor materiale, nu doar a lemnului.

Detaliile tehnice fac diferența

Specialiștii în vânzarea acestor tipuri de produse atrag atenția asupra calității lanțului. Atât lanțul, cât și lama trebuie să fie de calitate, de preferat confecționată din oțel de calitate. Una din cele mai populare alegeri se referă la motoferăstrăul cu lanț.

Zgomotul produs în timpul funcționarii este și el un barometru al calității produsului. Desigur că un nivel mai redus de zgomot înseamnă confort sporit pentru utilizator. Atenție însă că acest nivel scăzut să însemne implicit putere mică de funcționare.

Rămânem în această temă și trebuie de spus că ce capacitate de rezervor are motoferăstrăul în cauză, ce viteză are lanțul sunt de asemenea detalii tehnice importante. Mai ales dacă aveți o sesiune zdravănă de tăiere sau defrișare, este de la sine înțeles că este necesară continuitatea. Să vă întrerupeți constant fie pentru că lanțul a sărit, vă doare mâna, fie pentru că ceva nu funcționează optim este pierdere de timp.

Nu uitați că produsele de la bricolajmarket.ro beneficiază de garanție, așa cum este ea oferită de producător. Fie că vorbim de cele de la Everpower, Dac sau Ruris, tot ce este disponibil în stocul acestui magazin online înseamnă produs de calitate. Oricare ar fi alegerea, puteți comanda simplu și rapid, fără pași inutili sau care să vă îngreuneze finalizarea comenzii. La nevoie, cereți ajutorul celor din echipă.

Cu o gamă atât de diversă și cu prețuri pe măsură, pare imposibil de crezut că nu veți găsi aici motoferăstraiele necesare vouă, fie că vă doriți cele semiprofesionale, pentru hobby sau cele profesionale.

Contact: 0738851885

×