x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Propuneri funcţionale

Propuneri funcţionale

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    05 Sep 2009   •   00:00
Propuneri funcţionale

Cele mai multe băi "beneficiază" de un spaţiu care se dovedeşte neîncăpător pentru toate câte sunt de înglobat într-o astfel de funcţiune. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că încă se practică la scară largă soluţia de "îngrămădire" a maşinii de spălat în perimetrul băii, ne dăm seama că, practic, funcţiunii propriu-zise de cameră dedicată îngrijirii personale nu-i rămâne mai nimic.



Astfel, fiindcă de cele mai multe ori nu avem destul spaţiu alocat şi pentru că îngrijirea personală constituie o chestiune de maximă valoare, un atu al lumii civilizate, este important să alegem cu mare atenţie materialele şi finisajele, mobilierul sau obiectele sanitare dedicate băii, aşa încât acestea să rezolve funcţionalitatea în condiţii de minimă suprafaţă. Şi nu în ultimul rând să creeze o atmosferă plăcută specifică unei camere prin excelenţă dedicate răsfăţului şi relaxării.

Acestea fiind spuse, Jurnalul casei de astăzi vă face câteva propuneri de sisteme de stocare, obiecte decorative sau obiecte sanitare dedicate unor băi cu suprafaţă mică.

Mai mult decât atât, vă aducem în prim-plan o funcţiune nouă încă pentru ţara noastră, şi anume aceea de cameră special dedicată îngrijirii hainelor şi a textilelor din casă (spălat, călcat, uscat, depozitare).      

V-aţi gândit vreodată că există o unitate de depozitare special compartimentată pentru hainele murdare? Achiziţionarea unui astfel de mobilier poate părea nejustificată, dar utilitatea lui este majoră, ajutând la sortarea hainelor după materialul şi culoarea din care sunt făcute. Este unul dintre obiectele de mobilier pe care o astfel de cameră proiectată să servească îngrijirii hainelor şi a textilelor poate să-l conţină. Aflaţi mai multe despre acest subiect în paginile noastre de "Idei pentru casa ta". 

Pe buzele multora dintre tinerii care caută să-şi împlinească visul de a avea un acoperiş al lor deasupra capului stă programul "Prima casă". Un program care aproape că nu e zi în care să nu fie luat la puricat de mass-media, semn că sunt încă multe nelămuriri şi semne de întrebare în ceea ce-l priveşte. "Ne-am interesat pentru tine" şi am cuprins într-un material o listă a tuturor băncilor înscrise în program, cu specificarea costurilor, a paşilor de urmat sau a condiţiilor de îndeplinit pentru a fi acceptat în cadrul programului. Despre toate acestea şi nu numai, în Jurnalul casei de astăzi!

×
Subiecte în articol: editorial