x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Un ventilator de baie performant de la JulienExpert.ro

Un ventilator de baie performant de la JulienExpert.ro

18 Mar 2019   •   16:10
Un ventilator de baie performant de la JulienExpert.ro

Inainte de a pleca in concedii, turistii privesc cu atentie fotografiile de pe site-urile hotelurilor sau ale pensiunilor, pentru a fi siguri ca alegerile lor sunt bune. In plus, citesc cu atentie recenziile date de fosti clienti ale locatiilor respective. O recenzie pozitiva reprezinta un motiv in plus pentru a achizitiona un sejur care sa nu iti dea mai tarziu batai de cap.

Viitorii turisti sunt foarte atenti la cele mai mici detalii pentru ca isi doresc ca atunci cand merg intr-o excursie sa se relaxeze si sa nu intampine probleme sau disconfort din diverse motive.

Ce analizeaza ei cu atentie?

Amenajarea camerei, meniul de la restaurant si dotarile baii sunt printre cele mai analizate aspecte ale unui hotel sau ale unei pensiuni.

Multi turisti acorda o importanta foarte mare modului in care baia este amenajata si dotata deoarece isi doresc conditii de cinci stele. Daca baia corespunde dorintelor clientului, concediul va fi mai mult decat placut.

 La fel este si acasa: baia joaca un rol foarte important in viata de zi cu zi a fiecarei persoane. Atunci cand este amenajata baia de acasa, se urmareste obtinerea unui spatiu amplu si a unui confort sporit. La fel de importanta este dotarea baii cu cele mai moderne si eficiente aparate si obiecte sanitare.

Ce face diferenta intre o baie de o stea si una de cinci stele?

  1. Lipsa umiditatii, care demonstreaza lipsa microbilor. Peretii sunt perfect curati, nu se afla nicio pata in niciunul dintre colturile ascunse ale incaperii in care aburul si stropii de apa sunt la ei acasa. Acest lucru se poate realiza numai cu ventilator pentru baie ales in functie de dimensiunile baii.

JulienExpert.ro este magazinul de unde iti poti comanda o mare varietate de ventilatoare pentru baie. Cumparatorii au la dispozitie produse din categoria ventilator baie cu senzori de miscare sau de umiditate, de perete, de tavan sau de fereastra, silentioase, inteligente si cu consum redus de electricitate. Unele sunt atat de performante, incat se alimenteaza de la panourile solare.

  1. Aerul este mereu proaspat si miroase a curat si dupa folosirea toaletei. Se intampla ca in baile neingrijite ale oamenilor, care nu se gospodaresc cum trebuie, sa iasa mirosuri deranjante din vasul de toaleta sau de la chiuveta tocmai cand te simti mai bine in apa calduta si iti vine sa inchizi ochii de placere. Ventilatorul cumparat de pe site-ul magazinului JulienExpert.ro are capacitatea de a inlatura mirosurile deranjante si de a purifica aerul. Microbii nu traiesc cu aceste ventilatoare cu design modern.
  2. Oglinzile nu se aburesc nici dupa o baie fierbinte facuta ca terapie contra racelii.

Alegem hotelul de cinci stele cu baie de cinci stele in care sa ne simtim bine, dar putem avea aceleasi bai sanatoase si confortabile la domiciliu. Cum te-ai simti sa ai cel mai destept ventilator cu senzori la tine in baie si sa iti mai arate si cat este ceasul?

VENTS Ventilator diam 100 mm cu timer, senzor umiditate - cu ceas costa numai 147 de lei si este garantat 5 ani. Montat pe perete iti va indica exact cat timp mai ai pana la intalnire sau cat te mai poti aranja in oglinda, pana pleci la serviciu, sa nu intarzii.

In spatele ceasului elegant de pe perete se afla o intreaga industrie de purificare a aerului, care nu strica in niciun fel designul.

Un ventilator obisnuit intr-o baie mozaic sau cu imprimeuri florale ori geometrice pe pereti nu s-ar integra in decor, dar acest ceas de perete ultraelegant si performant da o nota feerica baii tale.

Noi experimentam confortul casnic oferit de o ventilatie baie premium realizata de ventilatoarele din magazinul prezentat mai sus si suntem mult mai sanatosi si fericiti de cand le avem. In dormitoare si sufragerie avem ventilatoare pe senzori de miscare, iar in baie cu senzori de umiditate. Cele din dormitorul copiilor sunt cu consum redus si cu recuperare  de caldura.

La comenzi in valoare de 500 de lei, transportul este gratuit 100% oriunde in tara.

In afara de confortul pe care il resimtim datorita acestor ventilatoare, nu le auzim o secunda, fiindca lucreaza in liniste deplina si au un consum redus de energie electrica. Exista si ventilatoare care se alimenteaza la panourile solare si nu consuma nimic.

Consider ca oamenii ar trebui sa se gandeasca mai serios la umiditatea si microorganismele care se dezvolta in baie si sa recurga la acest aparat salvator: ventilator Vents comandat de pe site-ul magazinului JulienExpert.ro!

×
Subiecte în articol: ventilator de baie