x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Vas WC suspendat: soluția perfectă pentru o baie practică și modernă

Vas WC suspendat: soluția perfectă pentru o baie practică și modernă

30 Aug 2024   •   16:45
Vas WC suspendat: soluția perfectă pentru o baie practică și modernă

Vas WC suspendat: soluția perfectă pentru o baie practică și modernă

Te-ai gândit vreodată cât de important este să faci alegeri potrivite atunci când îți reamenajezi baia? Îți dorești o baie practică, spațioasă, modernă și ușor de curățat? În acest caz, un vas de toaletă suspendat se încadrează perfect într-un stil minimalist și funcțional. Acest model de toaletă a devenit tot mai popular în ultimii anii. Este modern, elegant și arată și foarte bine. 

Te întrebi dacă este soluția perfectă? Află ce avantaje aduce instalarea unui WC suspendat.

Design modern și elegant, perfect pentru orice spațiu

Avantajul major pe care îl oferă un vas de toaletă suspendat este cu siguranță designul său. Fără un rezervor clasic, vizibil și baza voluminoasă care caracterizează vasele de toaletă clasice, un WC suspendat oferă un aspect curat și minimalist. Rezultatul? O baie care arată spațioasă, aerisită, indiferent de dimensiunile sale.

Ajută la economisirea spațiului

Dacă ai o baie mică, cel mai probabil îți dorești soluții care să te ajute să maximizezi spațiul. În acest caz, poți alege o cada baie de colț, lângă care să montezi un vas de toaletă suspendat. Deoarece rezervorul este încorporat în perete, un astfel de vas de WC ocupă mult mai puțin spațiu. Acest lucru contribuie la senzația generală de spațiu. Este perfect pentru băile mici, unde fiecare cm de spațiu contează.

Izolație fonică mai bună

Deși nu toată lumea cunoaște acest aspect, un vas de toaletă suspendat oferă o izolație fonică mai bună. Pentru că rezervorul este încorporat în perete, zgomotul produs la tragerea apei este diminuat considerabil. Poate fi o caracteristică utilă pentru băile din dormitoarele matrimoniale sau cele situate în apropierea bucătăriei, spre exemplu.

Permite o curățare facilă pentru o igienă sporită

Cu toții ne dorim o baie cât mai ușor de curățat. Cu un vas WC suspendat, curățenia devine mult mai simplă. Deoarece nu există colțuri ascunse sau baza clasică, podeaua rămâne liberă și accesibilă. Acest lucru permite aspirarea și curățarea rapidă a podelei, fără a fi necesare adoptarea unor unghiuri ciudate pentru spălare. Totodată, absența spațiilor și îmbinărilor ciudate, specifice vaselor de toaletă clasice, reduce acumularea de murdărie și bacterii, asigurând o igienă impecabilă.

Gamă variată de modele pentru fiecare preferințe

Nu toată lumea are aceleași gusturi în materie de design. Astfel, în funcție de stilul de amenajare, precum și de dimensiunile zonei în care urmează a fi instalat, poți alege între diferite modele și finisaje. Există modele clasice, asemănătoare în design cu baza vaselor de WC standard, precum și modele moderne, cu baza închisă, rotunjită. Mai mult, numeroase modele vin cu funcții suplimentare, cum ar fi capac cu închidere soft-close sau funcție de bideu.

Un vas de WC suspendat este o alegere excelentă pentru o baie modernă și practică. Este plăcut estetic, ușor de curățat și economisește și spațiu. Deși necesită o instalare profesională, aspectul final pe care îl conferă băii este de neprețuit. Așadar, dacă ai în plan o renovare sau acum amenajezi baia din noua locuință, un vas suspendat în locul celui clasic este o piesă care va transforma total aspectul încăperii.

 

 

×