x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce au ales Diana Munteanu și Florin Ristei de pe tavă, la aniversarea de un an

Ce au ales Diana Munteanu și Florin Ristei de pe tavă, la aniversarea de un an

06 Mar 2018   •   18:22
Ce au ales Diana Munteanu și Florin Ristei de pe tavă,  la aniversarea de un an
Sursa foto: Mihai Stetcu

Emisiunea ”Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Antena 1, a sărbătorit, astăzi, un an de existență printr-o petrecere de pomină cu tematică pe cât de neobișnuită, pe atât de amuzantă.

”Prietenii de la 11” au avut parte de o petrecere de tăiere a moțului, în cadrul căreia, așa cum este tradiția, sărbătoriții au ales de pe tavă obiecte reprezentative pentru viitorul lor.  Matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil au fost ”nașii” colegilor de platou, i-au ajutat să-și aleagă obiectele, dar au tăiat și moțul asistentei Ramona.

Astfel, după mai multe ezitări, Diana Munteanu a ales cutia cu un inel în ea, Florin Ristei a pus mâna pe o seringă, Ruxandra Luca a ales o perie de păr, iar Ramona Olaru s-a oprit la bani.

”Prietenii de la 11” au avut alături și mulți invitați speciali care le-au urat ”La mulți ani!”. Voia bună a fost întreținută de Nico, Sonny Flame, Jimmy Dub și alte nume cunoscute din muzica românească.  Pepe a venit pregătit de sărbătoare și a glumit pe seama temei alese: ”Mă bucur ca v-au dat dințișorii. Sper să rămâneți la fel de buni”.

Florin Ristei și trupa sa FreeStay au făcut un adevărat spectacol live. Aflat într-o formă de zile mari, cântărețul a interpretat piesa „She's On My Mind” a lui JP Cooper, după care a cântat în duet cu Sore.

”Am devenit ca o familie în acest an și ne dorim să fim la fel de tonici și plini de energie, la fel de veseli, să le aducem, zi de zi, oamenilor informații prețioase, așa cum am făcut și până acum”, spun Diana Munteanu și Florin Ristei.

”Prietenii de la 11” îi așteaptă pe telespectaori în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.00, cu o mulțime de surprize, cu voie bună, muzică de calitate și informații utile din cele mai diverse domenii, numai la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: diana munteanu Florin Ristei