x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cine a făcut-o pe Xonia să plângă la “Splash! Vedete la apă”?

Cine a făcut-o pe Xonia să plângă la “Splash! Vedete la apă”?

13 Iul 2013   •   09:50
Cine a făcut-o pe Xonia să plângă la “Splash! Vedete la apă”?

Un nou episod al celei mai spectaculoase şi amuzante emisiuni estivale, “Splash! Vedete la apã”, va fi difuzat duminicã, de la 20:30, la Antena 1, iar printre concurenţii acestei ediţii se numãrã şi Xonia. Frumoasa cântăreată a fost copleşită de emoţii după ce a văzut mesajul încurajator venit  de la fratele ei, aflat tocmai în Australia. Xonia a mărturisit că are o relaţie foarte apropiată cu fratele ei: “El ştie mereu ce sã îmi spunã ca sã prind curaj!”

Mesajul emoţionant a venit chiar înainte ca simpatica concurentă să execute saltul: “Am auzit că o să sari de la trei metri. Nu sună prea bine, încearcă şi tu de la cinci metri şi îţi garantez că o să te distrezi. Gândeşte-te că am fost în Las Vegas, la Stratosphere, la 200 de metri, aia e frică!” a mai glumit fratele artistului. La finalul mesajului, Xonia a izbucnit în plâns, declarând “Mi-e foarte dor de el. Este un om super, e totul pentru mine!”

Mai multe momente inedite şi pline de savoare puteţi urmări duminică, 14 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă”.

 

 

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă xonia