x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 10 gustări sănătoase care păcălesc pofta de dulce

10 gustări sănătoase care păcălesc pofta de dulce

28 Mai 2014   •   09:47
10 gustări sănătoase care păcălesc pofta de dulce

Există multe alimente gustoase care vă pot ajuta să păcăliţi dorinţa pentru dulciuri, trebuie doar să fiţi creativi! Iată 10 exemple în acest sens.

Iaurt cu capsuni
Iaurtul in combinatie cu capsuni este una dintre cele mai bune metode pentru a satisface orice pofta de ceva dulce! Pentru mai multa aromat, puteti adauga fulgi de nuca de cocos, nuci tocate si chips-uri de ciocolata neagra sau penite de cacao, si astfel veti obtine o gustare hranitoare si sanatoasa, care va pacali absolut papilele gustative.

Migdale si nuci
Un alt mod de a satisface pofta de dulce este de a amesteca unele alimente delicioase si neasteptate impreuna! Un exemplu este amestecarea de migdale si nuci. Ambele contin substante nutritive, sunt dulci si contin grasimi sanatoase. Combinati migdale si nuci impreuna pentru a obtine o gustare sanatoasa perfecta pentru a pacali pofta de dulce.

Banane cu miere si scortisoara
Mierea si scortisoara pot face orice mancare mai buna. Sigur, bananele sunt dulci in mod natural, dar cand vreti ceva mai mult ca desert, puteti adauga un pic de miere si se presara cu putina scortisoara pe feliile de banane. Aproape fiecare casa are o aprovizionare de banane, miere si scortisoara, astfel incat sa puteti pregati cu usurinta aceasta gustare, atunci cand va este pofta de ceva dulce. 

Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia dulciuri pofta de dulce dieta