x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Adriana și Monica au fost eliminate din ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Adriana și Monica au fost eliminate din ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

01 Apr 2015   •   13:19
Adriana și Monica au fost eliminate din ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Seara de marți a adus la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” nu una, ci două eliminări: după îndelungi dezbateri și nominalizări, cei trei jurați au decis că cele care trebuie să părăsească show-ul sunt Monica, cea care în timpul service-ului a fost îndelung criticată de chef Bontea, și, spre surprinderea tuturor, Adriana. Cele două au lăsat tunicile de bucătar și au pierdut șansa de a ajunge în finala show-ului de la Antena 1.

Service-ul de marți seară a afost unul plin de adrenalină. Vedetele sosite la masă au pus presiune pe concurenți, dar și pe chefi. Așa se face că, flămând și sătul să aștepe să fie servit, Don Baxter a intrat în bucătărie ca să-și gătească un piept de rață. Recunoscut pentru talentul său culinar, acesta le-a dat chiar și câteva lecții de gătit concurenților și a fost lăudat de chef Bontea, care a folosit la plating o parte din pieptul de rață gătit de el. În timp ce gătea, Paul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când una dintre invitate, Diana Munteanu, a venit să-l pupe. Diana a vrut să-și ceară astfel scuze că din cauza ei Paul a fost certat de chef Bontea: pentru că desertul comandat de ea nu era gătit corect, Diana a întros în bucătărie farfuria, cauzând o furtună în bucătăria albastră. Rebeca, mama lui Paul, a fost extrem de fericită însă să își vadă băiatul îmbățișat și pupat de Diana Munteanu.

Deși service-ul l-a adus în pragul disperării pe chef Bontea, care i-a rugat pe colegii lui, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu să intre în bucătărie după ce fetele au fost date afară, seara a fost presărată și cu câteva laude: Ciprian a reușit să gătească un risotto perfect, spre mulțumirea chef-ului. Și Michael a fost lăudat pentru platingurile impecabile cu mini-burgeri pe care le-a pregătit pentru deschiderea serii.

×