x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Chef cu "chef"

Chef cu "chef"

28 Dec 2004   •   00:00

MENIU DE REVELION


Gustare traditionala romaneasca pentru inceputul festinului
Antreu din pastrav potrivit pentru gusturi rafinate
Masa de Revelion este incununata cu un desert savuros
Curcan cu mirodenii asiatice - un fel de baza exotic
Fiecare bucatar vrea ca in meniul din noaptea de Revelion sa puna toata imaginatia, munca si talentul lui. Fie ca reprezinta arta culinara a unei regiuni, a unei tari, fie ca aduce din fiecare bucatarie esentialul, maestrii bucatari asteapta ca in dimineata zilei de 1 ianuarie sa primeasca laudele tuturor invitatilor. Meniul este ales cu luni inainte de marele eveniment. Bucatele trebuie sa se asorteze cu incaperea, cu accesoriile de pe masa si, in unele cazuri, chiar si cu tinuta invitatilor. Noi am ales pentru dumneavoastra preparate ale gastronomiei romanesti, frantuzesti, asiatice si internationale, care pot constitui un meniu pentru ultima noapte a anului. Cei care ni le-au recomandat se pot mandri ca au pregatit masa pentru celebritati si capete incoronate. Si cum dumneavoastra, publicul, sunteti cei mai importanti pentru noi, vi i-am adus in "bucatarie" sa va incante papilele gustative cu preparatele si urechile cu povestile stranse in decursul multor de ani de munca.

×