x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Chef Siserman, recomandă: Cremă de praz cu cruton de brânză și chimen

Chef Siserman, recomandă: Cremă de praz cu cruton de brânză și chimen

19 Aug 2016   •   19:30
Chef Siserman, recomandă: Cremă de praz cu cruton de brânză și chimen

Pentru această supă de inspiraţie irlandeză avem nevoie de următoarele ingrediente:

 

Ingrediente

 

150 gr praz;

50 gr cartofi;

50 gr ceapă;

10 ml ulei;

1 felie pâine toast;

20 gr brânză de capră;

1 gr chimen;

10 ml ulei de nucă;

Sare și piper, după gust;

 

Mod preparare:

Prazul, ceapa și cartofii se trag în ulei, la foc repede, până se călesc. Apoi se adaugă apa și se fierb până se îmoaie. Ulterior se pasează cu un blender. Înainte de momentul servirii se adaugă felia de pâine, pe care se pune brânza și chimenul și se dă în prealabil la cuptorul încins la 220 grade - până se rumenește brânza. La servire se adaugă câțiva stropi de ulei de nucă.

 

×