x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ciorbă oltenească de pui (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Ciorbă oltenească de pui (Rețeta lui Radu Anton Roman)

07 Oct 2016   •   08:29
Ciorbă oltenească de pui (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Mai la toate serbatorile teranul tăie o găină, un cocoș, cel puțin un puiu. E de notat ca, în multe localități, teranii lepeda capul paserii. Alții lepeda piciorele, spunend pentru acestea că cel care le mănâncă devine mincinos. (dr. Manolescu)


Ingrediente

- 1 pui mare
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura de loboda rosie
- 1 patrunjel
- 1 ardei gras verde
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ou

...................................

Citește mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×