x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ciuperci ciobănești (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Ciuperci ciobănești (Rețeta lui Radu Anton Roman)

06 Oct 2016   •   07:55
Ciuperci ciobănești (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Nu-i trebuia prea multă imaginație transhumantului hațegan sau vrâncean, aflat în vârf de munte și în august ploios, ca să creeze mâncarea „ciobanească“: asta era la-ndemană, ciuperci și brânză, asta mâncă!


Ce bea, asta-i intrebarea?! Ce bea el in sihla si pustietate, infratit cu lupii?

Rar, cate un gat de tuica, cel mai des apa de izvor.

Noi, in schimb, ne putem permite, sper, langa o ciuperca un pic sarata, sa incepem masa cu o Plavaie de la Panciu, vin vioi si sec, simpatic la gust, prieten de drum lung.

Ingrediente

................

Află mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×