x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Competitia vinurilor

Competitia vinurilor

de Veronica Guzun    |    24 Noi 2005   •   00:00
Competitia vinurilor

Licorile bahice romanesti intra in concurs. Lupta se va da pe teritoriu romanesc, intre vinuri romanesti. Insa nu este doar o competitie a vinurilor, ci si a celor mai frumoase tinere.

Patronatul National al Viei si Vinului, IBD/ GTZ, Fratia Vinului si Clubul Presei de Vin vor decerna luni, 28 noiembrie, la Bucuresti, Premiile Industriei Vinului si vor desemna Regina Vinului 2006, anunta agentia de presa RGN Press. Premiile vor fi acordate pentru mai multe categorii dintre care amintim: cel mai bine vandut vin imbuteliat, cel mai bine vandut vin spumant, premiul special pentru promovarea imaginii Romaniei, cel mai medaliat vin la concursuri internationale, cel mai reusit spot tv sau cea mai reusita eticheta.

REGINA VINULUI. Evenimentul, ajuns la editia a treia, reprezinta, in fiecare an, momentul de varf al strategiei nationale de comunicare a vinului autohton. Regina Vinului 2006 va fi aleasa dintr-o serie de "printese" ale vinului, tinere care au castigat concursurile regionale organizate anterior, informeaza organizatorii, intr-un comunicat de presa citat de RGN Press. Rolul "Reginei" este acela de a participa intens la promovarea vinului romanesc, prin prezenta sa la toate actiunile importante interne si internationale de specialitate.

×
Subiecte în articol: gastronomie vinului