RETETE CU ADRESA
Crevetele este o excelenta sursa de seleniu, vitamina D si vitamina B12. De asemenea, are un continut foarte scazut de grasimi, foarte putine calorii, desi multa vreme s-a crezut contrariul.
De aceea, foarte multe persoane care sufera cu inima au evitat sa manance crevete. Insa, cercetarile facute au scos la iveala ca temerile lor sunt nejustificate.
PERISABILITATE. Pentru ca este un aliment foarte perisabil, este indicat ca atunci cand cumparati crevetele sa alegeti un magazin cu o buna reputatie pentru a nu avea surprize neplacute. Congelat, poate fi pastrat timp de cateva saptamani, in timp ce daca il achizitionati proaspat va trebui sa il gatiti imediat. De aceea, trebuie sa stiti foarte bine ceea ce vreti sa faceti cu el. In oricare dintre aceste situatii, crevetele trebuie sa aiba carnea tare. Mirosul de apa sarata este un indicator foarte bun al prospetimii crevetelor proaspete.
|
SUPA DE CREVETE |
Citește pe Antena3.ro