x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Dovlecei și vinete țărănești (rețeta lui Radu Anton Roman)

Dovlecei și vinete țărănești (rețeta lui Radu Anton Roman)

05 Iun 2017   •   16:11
Dovlecei și vinete țărănești (rețeta lui Radu Anton Roman)

Dovlecei și vinete țărănești, după rețeta lui Radu Anton Roman, sunt o combinație delicioasă, de preparat în special vara, când aceste legume se găsesc din abundență în piețe.


Sunt zile cand, ingrasat (de prea mult soare) si satul (de tot ce-ngrasa) nu-mi doresc decat un lucru: paine prajita, cu dovlecei si vinete rumenite in ulei, si mujdei.

Ingrediente Dovlecei și vinete țărănești (rețeta lui Radu Anton Roman)

2 kg dovlecei (sau vinete) atunci culesi din gradina
1 blid de faina
1 ceasca de ulei
1 capatana de usturoi
1 legatura de marar
sare, piper

MOD PREPARARE 

................

Află toate detaliie acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×