x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Evenimentele săptămânii

Evenimentele săptămânii

12 Ian 2011   •   17:24
Un nou restaurant în Capitală. La aproape doi ani de la intrarea pe piaţa românească Burger King a deschis, la 17 decembrie, un nou restaurant în Piaţa Romană. Toate produsele restaurantului sunt de calitate, deoarece ele conţin cele mai bune şi paroaspete ingrediente, spun specialiştii restaurantului, iar secretul acestora este folosirea grătarului pentru prepararea lor. Oaspeţii organizatorilor evenimentului, ziarişti şi prieteni, au avut parte de distracţie, muzică de calitate, dar şi de mâncare bună, iar simpaticii şi tonicii antenişti Răzvan şi Dani au avut grijă de bunadispoziţie a participanţilor. Punctul culminant al zilei a fost momentul în care ziariştii au trecut în spatele grătarelor preparând, sub îndrumarea specialiştilor, delicioşii burgeri, iar matinalii de la Antena 1, Răzvan şi Dani, au constituit ad-hoc juriul, care a fost deosebit de "exigent" cu "bucătarii".

În lume
14-16 ianuarie. Festivalul de vin. Carefree, Arizona. Vor avea loc degustări de vinuri din toate zonele lumii. Cei prezenţi vor putea lua şi pentru acasă.

14-30 ianuarie. Festivalul îngheţa­tei. Niagara, Ontario, Canada. Timp de trei săptămâni, regiunea Niagara este transformată într-un paradis de iarnă. Este sărbătorit unul dintre cele mai bune produse din Canada.

14 ianuarie. Festivalul vinului. New Castle, New Hampshire. Vinul, produsele alimentare şi cântecul vor in­cita simţurile celor prezenţi la festival.

15 ianuarie. Festivalul mâncărurilor din peşte. Key West, Florida. Scopul festivalului este de a strânge bani pentru industria de pescuit, prin vinderea fructelor de mare şi a preparatelor din peşte.

15-17 ianuarie. Festivalul ciocolatei. Tampa, Florida. Vor fi prezentate şi degustate diverse sortimente de ciocolată. Expoziţia va fi cu vânzare.

16-21 ianuarie. Săptămâna restaurantelor. San Diego, California. Ale­geţi unul dintre cele mai bune restaurante din San Diego şi bucuraţi-vă de o masă cu trei feluri de mâncare nu­mai cu 20, 30 sau 40 de dolari.

×