Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
Frittata la cuptor, o specialitate italiana gustoasa si usor de facut
Frittata este la italieni un fel de omleta dar aceasta reteta este mult mai mult decat atat. Este o mancare complexa insa facil de facut.
Pentru frittata la cuptor avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
o lingura de ulei de masline
85 g de fusilli sau macaroane
un praz
o legatura de ceapa verde
o conserva cu prumb dulce
85 g de mazare congelata
un ardei rosu tocat
2 oua mari
150 ml de lapte
1 lingura cu cimbru
50 g de branza ceddar rasa
2 linguri cu parmezan ras
Incalzim cuptorul la 170 de grade. Incalzim o tava de inox de 1,5 litri cu ulei de masline.
Fierbem pastele conforma instructiunilor de pe ambalaj. Adaugam legumele si mai fierbem timp de 2 minute. Scurgem si punem totul in tava de inox (sau yena ori ce aveti in casa) si amestecam totul ca sa uniformizam.
Batem ouale si laptele intr-un castron impreuna cu cimbrul. Amestecam cele doua feluri de branza si le punem in amestecul de oua dupa care saram si piperam in functie de gust dupa care turnam peste amestecul de paste, praz, mazare si porumb. Amestecam usor si mai radem cascaval deasupra.
Tinem la cuptor timp de 35-45 de minute pana ce suprafata devine aurie.
Frittata aceasta se serveste fierbinte si cu salata verde.
Pentru frittata la cuptor avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
o lingura de ulei de masline
85 g de fusilli sau macaroane
un praz
o legatura de ceapa verde
o conserva cu prumb dulce
85 g de mazare congelata
un ardei rosu tocat
2 oua mari
150 ml de lapte
1 lingura cu cimbru
50 g de branza ceddar rasa
2 linguri cu parmezan ras
Incalzim cuptorul la 170 de grade. Incalzim o tava de inox de 1,5 litri cu ulei de masline.
Fierbem pastele conforma instructiunilor de pe ambalaj. Adaugam legumele si mai fierbem timp de 2 minute. Scurgem si punem totul in tava de inox (sau yena ori ce aveti in casa) si amestecam totul ca sa uniformizam.
Batem ouale si laptele intr-un castron impreuna cu cimbrul. Amestecam cele doua feluri de branza si le punem in amestecul de oua dupa care saram si piperam in functie de gust dupa care turnam peste amestecul de paste, praz, mazare si porumb. Amestecam usor si mai radem cascaval deasupra.
Tinem la cuptor timp de 35-45 de minute pana ce suprafata devine aurie.
Frittata aceasta se serveste fierbinte si cu salata verde.

Ştiri din .ro
PUBLICITATE
Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan nu rezistă şi pleacă de lângă colegii ei
Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 îi va pune pe toţi cei 11 concurenţi ai transforming show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având...
Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului

Modul în care porți geanta spune multe despre personalitatea ta

Cum facem vestiţii mucenici moldoveneşti
Mucenicii moldoveneşti sau sfinţişori, așa cum mai sunt denumiți în anumite zone ale țării, sunt preparatele care nu lipsesc de pe masă de Sfinții 40 de Mucenici, din 9 martie.
Iată cea mai simplă...
Circuite noi pentru vizitatori, în jurul celor mai frumoase castele

La 17 ani, Daria Ștefania merge în finala iUmor! Cea de-a treia ediție, lider de audiență
Cea de-a treia ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.30 – 22.56, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban.
Astfel, la nivelul...
Cea de-a treia ediție iUmor a fost lider de audiență
Cea de-a treia ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.30 – 22.56, la Antena 1, a fost lider de audiență la nnivelul publicului comercial din mediul urban.
Astfel, la...
Chefi la cuțite – lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale

Donald Trump, roast istoric la iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1

Cum poți deveni make-up artist: sfaturi pentru primii pași și o viziune productivă
Meseria de make-up artist presupune, înainte de toate, pasiune și dedicare. Nu toți pasionații de machiaj, look și tehnici de înfrumusețare pot face o carieră din asta, dar dacă eștii perseverent și îți...
Redescoperirea relației sau a căsniciei: ce poți face pentru a dezvolta constant pasiunea pentru partener
Relațiile de lungă durată și căsniciile au nevoie de atenție, o bună gestionare a conflictelor și, de multe ori, compromisuri. Deoarece este foarte greu, spre imposibil, să ai aceleași sentimente ca cele din pr...
Chefi la cuțite – lider de audiență cu cel de-al doilea episod. Show-ul a fost urmărit de peste 2 milioane de telespectatori

Parfumurile orientale: descoperă de ce au devenit atât de populare în întreaga lume?

Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial

Toto Dumitrescu se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1
