x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar GASTRONOMIE/Reteta zilei

GASTRONOMIE/Reteta zilei

19 Oct 2004   •   00:00

19 OCTOMBRIE 2004

Pannacotta

  • Ingrediente: un litru de lapte, 1 litru de smantana dulce, 15 gr. zahar, 6 folii de gelatina, un baton de vanilie
  • Grad de dificultate: mediu
  • Timp de preparare: 30 minute
  • Mod de preparare: Se pun pe foc smantana, zaharul si batonul de vanilie si laptele. Cand incepe sa fiarba, luati recipientul de pe foc si lasati-l sa se raceasca. Dizolvati gelatina separat cu apa fiarta. Lasati-o apoi sa se raceasca. Combinati crema pe care ati preparat-o la inceput cu gelatina dizolvata. Se serveste rece.

    Reteta ne-a fost oferita de Casa Cesare si Restaurantul Trattoria Il Calcio.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie