x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Gata de măritiş

Gata de măritiş

de Adriana Paduraru Vaduva    |    24 Apr 2009   •   00:00
Gata de măritiş

Giulia Nahmany se pregăteşte din nou de nuntă

Giulia Nahmany, prezentatoarea emisiunii Transformarea de la TVR 1, se pregăteşte din nou de măritiş. După ce anul trecut şi-a anulat pe ultima sută de metri nunta, Giulia este pe cale să mai încerce o dată, însă cu altcineva. Vedeta TVR a reuşit să-şi lase iar prietenii cu gura-căscată, anunţându-i că în curând urmează o altă ceremonie, la mai puţin de un an de la anularea "precendentei".

"Prietenii mei au depăşit acel moment. Mi-au înţeles motivele bine întemeiate, iar acum sunt fericiţi că am reuşit să trec peste asta şi să-mi refac viaţa sentimentală", a mărturisit Giulia. Frumoasa prezentatoare tv nu vrea să vorbească despre viitorul ei soţ. Spune numai că este un român pe care îl iubeşte foarte mult. Cei doi îndrăgostiţi nu s-au hotărât încă nici asupra datei fericitului eveniment, nici asupra destinaţiei lunii de miere.

Familia este singurul lucru care-i mai lipseşte Giuliei pentru a se declara o femeie de succes în adevăratul sens al cuvântului: "Mai am puţin pentru a mă declara o femeie de succes. Pe plan profesional am realizat cam tot ce mi-am dorit. Mai trebuie doar să îmi întemeiez o familie".

DE CRIZĂ. Afacerile Giuliei n-au fost afectate de criză. "Înţeleg că situaţia devine din ce în ce mai gravă, însă sper că va trece destul de repede această criză şi că nu ne va afecta prea rău", a adăugat Nahmany, de data aceasta în calitate de posesoare a unei Academii de machiaj. Giulia chiar s-a încumetat să intre în jocul propus de noi:

Faci parte din comisia însărcinată de Emil Boc să atenueze efectele crizei, care ar fi primile măsuri pe care le-ai propune?. "Cred că aş începe prin reducerea cheltuielilor, sistarea cumpărării de mijloace fixe (mobilier, calculatoare etc.) şi menţinerea numărului de salariaţi", a venit prompt răspunsul vedetei tv.

 

"Sunt o persoană sinceră, directă, cu bun-simţ şi sufletistă, căreia îi place să îi ajute pe oamenii care au greutăţi"

"Nu pot spune că sunt superstiţioasă, însă am un talisman de care nu mă despart niciodată. Este vorba de o brăţară roşie, din Israel, care mă apără de toate cele rele şi care este binecuvântată de un rabin"

×
Subiecte în articol: vedete