x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Inedit - Barmanii din Oradea, scoliti in cocteiluri

Inedit - Barmanii din Oradea, scoliti in cocteiluri

01 Iun 2004   •   00:00

25 de barmani angajati ai lantului hotelier "Continental" sunt instruiti in cadrul unui curs organizat de Asociatia Barmanilor si Somelierilor Romani (ABSR).

Cursul, desfasurat la Oradea, dureaza cinci zile, intre 31 mai si 4 iunie, si este compus din 4 sedinte de instruire pe zi. La sfarsit, participantii vor fi supusi unui test de evaluare.

Barmanii vor invata despre noile curente din domeniu, despre cum trebuie sa trateze noile categorii de clienti ai hotelurilor, oamenii de afaceri, indeosebi, despre bauturile nou aparute. Una dintre zilele cursului va fi dedicata vinului. Secretele unui bun somelier le vor fi dezvaluite cursantilor de Laurentiu Achim, vicepresedinte al Asociatiei Barmanilor si Somelierilor Romani. De 10 ani asociatia se ingrijeste de pregatirea barmanilor, dar instruirea lor este o adevarata lupta cu morile de vant. Laurentiu Achim spune ca "barmanii stiu astazi sa faca sute de cocteiluri, insa trebuie pusi mereu la curent cu noile retete care apar saptamana de saptamana in diferite tari si fac deliciul clientilor din intreaga lume". (Irina Cobuz).

×
Subiecte în articol: gastronomie