x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Mocanstrudel (rețeta lui Radu Anton Roman)

Mocanstrudel (rețeta lui Radu Anton Roman)

12 Mar 2018   •   07:11
Mocanstrudel (rețeta lui Radu Anton Roman)

Această mică monstruozitate (nu numai verbală!) s-a născut, desigur, în Dobrogea, unde, atrase parcă de o vrajă, Levantul și Balcanii, Asia și Europa își dau nu mâna, ci sufletul tot, pierzându-și celula vitală și rătăcindu-și miezul spiritual, spre a se topi într-un anonimat și o singurătate ce seamănă cu neființa (simțiți deja, sper, infoierea unui vânt somptuos, vă promit chiar o emfază torențială ce va străbate aceste rânduri ca o ploaie de comete multicolore, ca o furtună de păsări tropicale, cum aș putea scrie despre ghivecio-ratatouillo-yariko-minestrone-le dobrogean altfel decât nefericit de prețios ?).
Aici, in acest loc magnetic, s-a improvizat eternitatea.

Dar tot aici s-a radicalizat resemnarea in fata efemerului (Delta Dunarii justifica stilul meu, ceva mai colorat - o zic cu blandete - fiind cea mai mare intindere compacta de stuf din lume).............

Afla care sunt ingredientele necesare si modul de preparare pentru mocanstrudel, AICI

×