x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Produse tradiţionale româneşti la ASAS.

Produse tradiţionale româneşti la ASAS.

de Maria Belu    |    19 Mai 2011   •   12:46

Cea de-a 48-a editie a “Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale' ce se desfasoara in Parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, din Bucuresti, este dedicata Sfintilor Imparati Constantin si Elena (20-22 mai). Organizatorii si-au propus sa le aduca locuitorilor Capitalei magia aromelor traditionale. Nu vor lipsi de la targ painea de casa facuta in test, din Scarisoara, judetul Olt, branzeturile din zona Bran, pastrama sI carnatii de Plescoi, mamaliga cu branza in straturi, sunculita sI multa smantana ca in Maramures etc. Cumparatorii vor fi imbiati si cu nelipsitele bunatati aduse la targ de gospodarii din Lapusel, Maramures, precum carnatii de casa, jambonul, pastrama etc., preparate din carne de porc de Mangalita, dar si cu produse apicole recomandate de producatori pentru intarirea organismului etc.

Vor continua si lectiile de la Atelierul Gastronomic. La aceasta editie vizitatorii vor afla secretele prepararii unei delicioase placinte cu branza dulce si stafide asa cum se face in Maramures.

×
Subiecte în articol: targ