x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Pui cu nectarine şi salată verde

Pui cu nectarine şi salată verde

11 Aug 2016   •   16:41
Pui cu nectarine şi salată verde

INGREDIENTE:
un pui, 250 g ceapa rosie, trei catei de usturoi, rozmarin, 250 g nectarine, 4 linguri cu ulei , 500 ml vin alb, doua nectarine, salata verde, maioneza, sare, piper


MOD DE PREPARARE
Se spala puiul si se portioneaza. Se curata ceapa si se taie fasii subtiri. Se curata usturoiul si se taie felii. Nectarinele se spala, se taie pe jumatate, dupa care li se scot samburii si se taie felii.


Intr-o cratita se incinge uleiul, se asaza bucatile de pui si se prajesc pe ambele parti. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc putin. Se stinge cu vin, se adauga rozmarin si se lasa la foc mic, cu capacul deasupra. Dupa ce a fiert 20 de minute, se pun nectarinele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se serveste cu salata verde cu maioneză.

 

Pulpă de raţă cu sos de coacăze

 

×