Masa mare de metal e plina cu bucate frumos aranjate in farfurie. Peste douazeci de feluri de baza diferite si peste douazeci de deserturi asteapta aprecierile. Cursantii unei scoli de bucatarie sunt gata de examen.
Macaroane milaneze, piure cu parjoale moldovenesti, salata de pui, minciunele, crema de zahar caramel si multe altele, acestea au fost preparatele cu care viitorii bucatari au incercat sa o cucereasca pe examinatoare. Gabriela Berechet insa nu s-a lasat prea usor impresionata. Multi au luat note mari pentru rezultatul muncii lor, dar au fost sanctionati pentru tinuta. Baietilor nerasi si fetelor fara boneta le-a alunecat zecele din mana. Cei douazeci si doi de tineri au intrat de la noua dimineata in bucatarie sa prepare un fel de baza si un desert. La miezul zilei, toti asteptau cuminti sa-si prezinte "marfa".
|
MANDRIE"Aceasta a fost una dintre cele mai interesante clase cu care am lucrat. Sunt foarte isteti si dotati intelectual. Unii cursanti urmeaza si o facultate" Gabriela Berechet examinator |