Raci cu maioneză - o rețetă clasică. Vă aduceți aminte vorba aia: că racii sunt buni în lunile care nu conțin în numele lor și litera „r”? Apăi, dacă-i pe-așa, înseamnă că suntem în timpul potrivit să-i pregătim. Și pentru că rețeta bunicii mi-o aduc vag aminte, m-am dus acolo unde merg de obicei când caut o rețetă mai acătării. La raftul cu cărți vechi de bucate.
Săptămâna asta, după cum cred c-ați observat deja, nu mai pot de dragul colonelesei Ecaterina Steriady... Și-așa cum mă așteptam, în formidabilu-i tom de de bucate, „Buna menajeră”, publicat mai întâi la Galați la anul 1871, aveam să aflu pregăteala Racilor cu maioneză.
Fă, deci, și tu așa cum și eu am făcut!
Raci cu maioneză - rețeta
Fierbe 50 de raci cu sarea necesară și cu foi de dafin, curăță-le gâturile de vinișoarele cele negre și apoi așază-le pe o farfurie în formă piramidală........
Citește mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI