x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ravioli cu sos alb

Ravioli cu sos alb

de Andreea Tiron    |    20 Feb 2024   •   09:00
Ravioli cu sos alb
Sursa foto: Cumvaplace.ro

Cu formă rotundă sau pătrată, ravioli se numără printre cele mai populare paste făinoase cu umplutură de carne sau de legume. Ravioli cu sos alb este cea mai rapidă și gustoasă rețetă de paste pe care o puteți pregăti pentru o cină din timpul săptămânii, când poate nu ați vrea să stați prea mult în bucătărie după o zi de muncă.

Cumvaplace.ro

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli (noi am avut cu ciuperci)

  • 400 ml smântână de gătit

  • 2 caței de usturoi

  • 4 linguri de parmezan

  • Busuioc

  • Sare

  • Piper

CUM SĂ FACEȚI

  • Fierbeți pastele în apă cu sare și respectați timpii indicați de producător. Scurgeți bine la final.
  • Puneți pe foc smântâna, usturoiul ras, sare și piper după gust, 3-4 frunze de busuioc și 2 linguri de parmezan. Lăsați să dea un clocot.
  • Adăugați apoi pastele, amestecați și luați de pe foc.
  • Presărați încă puțin parmezan sau orice altă brânză maturată rasă. Poftă bună!

REȚETĂ VIDEO

×