x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Cârnăciori înveliți în bacon

Reţeta zilei: Cârnăciori înveliți în bacon

08 Ian 2019   •   20:30
Reţeta zilei: Cârnăciori înveliți în bacon

Ingrediente

  • cârnați cruzi subțiri
  • felii foarte subțiri de bacon sau jambon crud afumat
  • vin alb sec sau demisec

Mod de preparare

Se învelesc cârnăciorii în feliile de bacon se așează într-o tigaie de teflon unul lângă altul, se adaugă vin alb până ajunge la jumatatea grosimii cârnăciorilor și se înăbușesc sub capac, la foc potrivit, aproximativ 20-25 de minute. Se întorc pe toate părțile până ce scade vinul și apoi se rumenește baconul.
Se pot servi calzi cu garnitură de cartofi (preparați sub orice formă doriți) sau reci, ca aperitiv.

 

 

×
Subiecte în articol: Cârnăciori înveliți în bacon