Ingrediente
350 g ciuperci, feliate
200 g piept de pui, bucățele
3 căței de usturoi, pisați
2 linguri ulei
80 ml vin alb
3-4 linguri cremă de brânză
2 linguri lapte
1 lingură zeamă de lămâie
1-2 linguri mărar tocat
½ legătură pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de preparare
Încingi uleiul într-o tigaie și sotezi usturoiul, 1-2 minute. Adaugi ciupercile și puiul și le întorci periodic până își schimbă culoarea. Sărezi și piperezi, după gust. Stingi ingredientele cu vinul alb și îl lași să scadă complet.
Încorporezi laptele și crema de brânză până când obții un sos omogen. Potrivești de sare și piper, după gust. Amesteci cu mărarul, pătrunjelul și zeama de lămâie. Servești imediat.
Sursa https://easymealplans.co.za
Citește pe Antena3.ro