x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI. Croque madame (mic-dejun franţuzesc)

REŢETA ZILEI. Croque madame (mic-dejun franţuzesc)

06 Iun 2017   •   18:50
REŢETA ZILEI. Croque madame (mic-dejun franţuzesc)

Ingrediente: 2 ouă, şuncă, patru felii de pâine de casă, muştar Dijon, brânză Gruyere, unt, smântână, câteva frunze de spanac baby spanac

Mod de preparare:

Pentru început, întinde muştar pe o felie de pâine, apoi o felie mai groasă de brânză, două felii de şuncă, spanac şi închide sandvişul. Înainte de a prăji cele două sandvişuri într-o tigaie, întinde unt pe ele. Când încep să prindă culoarea aurie, adaugă peste ele câte o lingură de smântână, brânză Gruyere şi lasă să se rumenească până ce încep să apară bulele. Separat, într-o altă tigaie, pregăteşte două ouă ochi moi. Când sunt gata, aşează-le peste sandvişul cald.

×
Subiecte în articol: Croque madame