x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Piept de pui cu fistic

Rețeta zilei: Piept de pui cu fistic

19 Noi 2017   •   20:30
Rețeta zilei: Piept de pui cu fistic

Ingrediente:

400gr.piept de pui

100gr.fistic

30gr.miere

20gr.unt

sare

piper

coriandru

Mod de preparare:

Fisticul se decojește, se taie mărunt și se amestecă cu sarea, piperul și coriandrul. Pieptul de pui se spală, se curăță de pielițe și se taie în bucăți mari, apoi se unge fiecare bucată cu miere. Părțile unse cu miere se trec prin amestecul de fistic și condiment și se așează cu partea cu fisticul deasupra unui vas termorezistent, uns cu unt.

Cuptorul se încinge la 170 de grade, iar vasul se introduce pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 25 de minute. Poftă bună!


 

×
Subiecte în articol: piept de pui