Ingrediente:
- 800 g piept de pui dezosat
- 200 g brocoli
- 2 buc morcovi
- 1 ceapă roșie
- ciuperci
- sare
- 1 legătură pătrunjel/mărar
- ulei de măsline
- 50 g unt
- 300 g smântână
- 3 ouă
piper
Mod de preparare
Se taie carnea de pui în bucăți și se rumenește în ulei, se adaugă morcovii tăiați felii și se călesc ceapa mărunțită, ciupercile și broccoli. Se acoperă vasul și se lasă 3-4 minute pe foc pentru a se înăbuși ingredientele. Se unge un vas termo-rezistent cu unt, se adaugă legumele, carnea, patrunjelul și sarea. Se amestecă smântâna cu ouăle, sarea și piperul și se tornă compoziția deasupra. Se introduce vasul la cuptor la o temperatură de 175 grade C timp de 20 minute. Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro