Ingrediente:
- 400 g muschi file de porc
- 20 g rucola
- 900 ml supă de roșii
- 200 ml vin roșu
- unt
- 300 g risotto
- 1 ceapă galbenă
- piper negru
- ulei de măsline
- Sosuri cu otet balsamic
- 2 căței usturoi 250g
Mod de preparare
Se spală carnea de porc, se scurge și se taie în felii subțiri. Se curăță usturoiul și se taie. Se lasă carnea la marinat vreme de două ore, în frigider, cu un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline și piper. Se curăța ceapa și se taie. Se rumenește alături de risotto, într-o lingură de unt, pâna devine sticloasă. Se stinge cu vin roșu, se toarnă apoi supa, puțin câte puțin, amestecându-se și lăsând risotto-ul la scăzut. Dupa ce au stat suficient la marinat, se iau feliile de porc și se prăjesc pe ambele părți. Se spală rucola, se rupe în bucăți și se adaugă în risotto. Carnea se servește cu risotto alături de sosul lăsat de friptură. Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro