Ingrediente
- 200 g piept de pui dezosat
- 2 buc salată verde
- 50 g boabe porumb
- 50 g rucola
- 1 morcov
- 1 țelină
- 30 g ghimbir
- 20 ml oțet balsamic
- 1/2 linguriță dulceață de zmeură
- 30 ml ulei masline
- 50 g măsline verzi fără sâmburi
- sare
- 1 grepfrut
- Mod de preparare
Ghimbirul, țelina și morcovul se taie julien. Salata și rucola se spală și se lasă la scurs. Se rumenește pieptul de pui într-o tigaie făra ulei, apoi se taie cubulețe.Se pune salata spălată și ruptă împreună cu rucola și boabele de porumb într-un bol, se adaugă morcovul, țelina, feliile de grepfrut și ghimbirul. Se bate uleiul de măsline cu un tel până se albește, apoi se adaugă oțetul amestecat cu dulceața de zmeură și se potrivește sosul de sare.Peste salată se adaugă cubulețele de carne și se toarnă desupra sosul de oțet.
Citește pe Antena3.ro